Geschenk uit het hart

Vrije tijd door Redactie Ze.nl
Aaibaar

Dit boekje heeft op de voorkant een aaibaar roze hartje en begint met een korte liefdesverklaring en de reden waarom je dit boekje aan je geliefde geeft. Op de ene bladzijde staat een kort verhaaltje met een paar tips en op de ander bladzijde staat een bijpassende en kleurrijke tekening.

De liefde is een hemelse kracht en Cupido heeft me in zijn macht. Ik heb vlinders in mijn buik en kan de hele wereld wel omhelzen, zo stapelgek ben ik op je. Mijn hart heeft vleugels gekregen en ik lach van geluk, want met jou ervaar ik de hemel op aarde.

Opdrachten

De teksten lezen als een liefdesbriefje en daarin staan onder andere dingen als de drie belangrijkste spelregels in de liefde en waarom iemand zo bijzonder voor je is. In de verhaaltjes staan af en toe kleine opdrachten. Als er in een verhaaltje staat:'Speciaal voor jou wil ik mijn gevoelens onder woorden brengen. Het wordt een liefdesbrief vol romantiek, geschreven in mijn allermooiste handschrift. Ik zal mijn liefdevolle gedachten toevertrouwen en ze jou per expresse opsturen', dan is het wel leuk dat je dat dan ook echt doet! En als er staat dat je een beschermengel stuurt of een briefje onder iemand kussen legt, dan moet je dat natuurlijk ook echt doen. Anders zoekt je geliefde zich rot! Verder staat er in Ik geef je mijn hart een Feng Shui-opdrachtje waarmee je je slaapkamer opnieuw kan gaan inrichten en een recept voor een lekker liefdesontbijtje. Ook is er een bladzijde in het boekje gereserveerd voor jullie lievelingsfoto.

Ik schenk je mijn hart is een leuk boekje vol liefdeswensen en romantische boodschappen. Het is leuk voor jongens en meisjes en om te geven of te krijgen op bijvoorbeeld een speciale dag als Valentijnsdag.

Afbeelding verwijderd door redactie

Ik schenk je mijn hart
Martina Schloßmacher

48 bladzijden
Uitgeverij: BZZTôH
ISBN: 9789045307640