Decoreren en designen? Durven en doen!

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

De presentatrice van het populaire tv-programma Eigen Huis & Tuin geeft in een nieuw boek al haar creatieve stylingideeën prijs. In Durven & Doen komt elke ruimte in huis aan bod. Corine schrijft over badkamers, servies, mozaïek, gordijnen, verlichting, fotobehang en nog veel meer. Bij elke 'uitdaging' staat er een duidelijke stap-voor-stap uitleg, een lijst met benodigdheden en niet te vergeten praktische tips en trucs.

Eigen Huis & Tuin 2004

Was je ooit op het idee gekomen om een boeketje in een simpel accubakje te doen in plaats van een vaas? Staat schitterend! Of om uit een oud stuk tapijt een dolfijn te knippen en deze op te hangen aan de muur van je kinderkamer? Door de prachtige illustraties naast haar uitleg, is het resultaat erg duidelijk en kun je je er echt wat bij voorstellen. De ideeën van Corine zijn niet alleen leuk, maar ook geschikt voor een klein budget.

De hoofdstukken hebben geen chronologische volgorde, wat ik persoonlijk wel leuk vond. Zo blijft Durven & Doen tot de laatste pagina een verrassing. Er staat achter in het boek wel een handig register, waardoor het toch overzichtelijk blijft. Volgens mij kun je zo aan de slag. Zelfs als je denkt twee linkerhanden te hebben. Het blijft een kwestie van durven en doen!



Durven & doen
Corine Boon

145 bladzijden
Uitgeverij: Unieboek
ISBN: 9047504488