WIN: Lingerie of badmode van Annadiva voor grote cupmaten

Winacties door Redactie Ze.nl

LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Heb je cupmaat D of groter? Maak dan kennis met Annadiva! Dit is een webshop waar je terecht kunt voor mooie en sexy lingerie en badmode met grote cupmaten. Annadiva heeft bekende merken als Freya in het assortiment. Win een setje!

Annadiva is opgezet door Mariëlle van der Loo. Mariëlle heeft zelf cupmaat 75F. Ze vond het altijd lastig om leuke lingerie of mooie bikini's/badpakken te vinden die goed zaten en ook nog eens betaalbaar waren. In de winkelstraat is er weinig tot geen aanbod, dus bestelde ze via buitenlandse webshops. Dat bracht haar op het idee om zelf een Nederlandse website te starten.



Annadiva

draait sinds februari van dit jaar. De shop blijkt een groot succes te zijn. ?Er zijn veel vrouwen met dezelfde behoefte als ik. We hebben nu al veel meer bestellingen dan we ooit hadden verwacht?,  laat Mariëlle weten. ?We hebben een goed aanbod en een mooie website. Bovendien willen we ons onderscheiden door onze service. Heeft iemand een specifieke vraag dan gaan we op zoek naar een oplossing.?

Ze.nl mag een lingeriesetje, bikini of badpak weggeven. Om kans te maken op deze prijs moet je de Facebook-pagina van Annadiva liken. Gedaan? Laat hieronder dan weten welk lingeriesetje, bikini of badpak je zou willen winnen en waarom.
 
Je maakt nog meer kans als je de winactie deelt op Facebook en/of Twitter door op de icoontjes onder dit artikel te klikken. De prijsvraag loopt tot en met 31 maart 2012.