Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: Bioskaartjes The Vow

Reageer 0
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Hou jij wel van een romantische film? Dan hebben wij een tip voor je: de nieuwe film The Vow draait vanaf 3 mei in de Nederlandse bioscopen. En het mooiste van allemaal is dat je bij ons vrijkaarten kunt winnen voor deze fijne film!
 
Synopsis
Paige (Rachel McAdams) en Leo (Channing Tatum, oeh la la!) zijn een gelukkig, pasgetrouwd stel totdat hun levens veranderen door een auto-ongeluk waarbij Paige in een coma raakt. Wanneer ze bijkomt met geheugenverlies, weet ze niet meer wie Leo is en krijgt ze een verwarrende relatie met haar ouders (Sam Neill en Jessica Lange) en ex-verloofde (Scott Speedman), voor wie ze misschien nog gevoelens heeft. Ondanks deze gebeurtenissen zet Leo alles op alles om haar hart weer te veroveren en hun huwelijk te redden.

Leuk weetje: de film is gebaseerd op ware gebeurtenissen. Dat maakt het misschien wel nóg romantischer!
 
The Vow is vanaf 3 mei in de Nederlandse bioscopen te zien. Kijk voor meer informatie op de officiële site van de film!
 

Ze.nl mag 3 x 2 vrijkaartjes weggeven voor de film The Vow! Om kans te maken op deze prijs moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.
 
Je maakt nog meer kans als je de winactie deelt op Facebook en/of Twitter door op de icoontjes onder dit artikel te klikken. De prijsvraag loopt tot en met 7 mei.
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 10 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • Ettorina Bertinato

  Wauw... lijkt me een heeeeeeel mooie film. Wat wil ik die kaarten graag winnen... ;-)

 • Eev

  Ooee ik hoop op nog zo'n 'The Notebook' achtige film, anyway als Channing erin speelt dan kan er niet veel meer misgaan..........

 • Boterbloempje

  Oeh hij is sexyyyy

 • Anoniem

  Ben erg benieuwd naar de film! :)

 • joyceleigh

  Lijkt me een super mooie film!

 • G. Geurtsen

  Heb gedeeld op twitter @Geurt85 ben ik

 • SuzannaTM

  7 mei is mijn verjaardag, zou een geweldig verjaardagscadeautje zijn natuurlijk =D

 • Sandra

  Lijkt me een heerlijke film!

 • -Chulita

  Vond deze film erg tegen vallen. Was er erg nieuwsgierig naar omdat ik zowel Channing Tatum als Rachel McAdams geweldig vind, en ik aan de hand van de trailer toch wel een "Dear John meets The Notebook" film had verwacht. Maar daar waar ik normaal om iedere scheet al zit te snotteren, bleef dat bij deze film uit. Ik vond het een mooie film om eens te zien, maar niet eentje die ik op een vrije zondag aan zet en in pyjama onder een dekentje op de bank met een doos tissues voor mijn neus ga zitten kijken.

 • Nis

  Channing (L)!!

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen