WIN: Bioskaartjes The Five-Year Engagement

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Heb jij ook zo genoten van Bridesmaids? Dat komt goed uit! De makers van deze hilarische trouwcomedy komen nu met een nieuwe grappige film: The Five-Year Engagement. En het allermooiste is: bij ons kun je bioskaartjes winnen!

Het verhaal

Hilarische comedy van de makers van o.a. Knocked Up, The 40-Year-Old Virgin, Forgetting Sarah Marshall en Get Him to the Greek.

Met in de hoofdrol Jason Segel en Emily Blunt als jong verloofd stel. Op weg naar het altaar komen ze heel wat hindernissen tegen!

The Five-Year Engagement is vanaf 28 juni te zien in de Nederlandse bioscopen. Voor meer informatie kun je kijken op de officiële site van de film of op de Facebook-pagina.

 
Winnen

Ze.nl mag 5 x 2 madiwodo vrijkaartjes weggeven voor de film The Five-Year Engagement. Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook en de actie te delen op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Vul vervolgens onderaan je e-mailadres in, zodat we je op de hoogte kunnen stellen als je gewonnen hebt! De prijsvraag loopt tot en met 22 juni 2012.

fout in embed: media provider niet ondersteund