Review: Beautybox mei

Make-up door Redactie Ze.nl
Eind mei was 'ie er weer: de derde editie van Beautybox lag in de bus! En wat een heerlijke producten zaten daar in! Wij willen je graag laten meegenieten van deze verwennerij, dus lees hier wat er allemaal in zat?

Clean Start

Zoek je een verzorging precies afgestemd op jouw huid? Het nieuwe merk Clean Start is dan een echte uitkomst. Deze lijn huidverzorgingsproducten ontwikkelt door de experts van Dermalogica is namelijk speciaal gemaakt voor de jonge vrouw. Dit merk is helemaal vrij van agressieve ingrediënten en zorgt ervoor dat de natuurlijke olielaag op jouw huid blijft zitten waar die zit!


De lijn van Clean Start bestaat uit acht verschillende producten die helpen om de huid schoon te maken, onzuiverheden aan te pakken, de huid te beschermen en in balans te brengen.

De Wash Off bijvoorbeeld: dit is een heerlijke gezichtsreiniger die je ?s ochtends en ?s avonds kan gebruiken voor het überfrisse gevoel. Het verwijdert dode huidcellen, vuil, talg en make-up resten. Het reinigt je poriën grondig met als resultaat een schone en stralende huid! 

Camila Secret
Camila Secret ontketende een ware rage met haar bijna magische combinatie aan natuurschatten. Wereldwijd loven enthousiaste gebruikers haar producten vanwege de reinigende, versterkende én helende werking op de huid.

Gamila Hair heeft er veertig jaar over gedaan om de perfecte mix tussen helende kruiden en oliën te maken. Zij heeft uiteindelijk dit geheime recept ontwikkeld waar maar liefst vijftien verschillende kruiden en oliën in zitten!

Elk product is handgemaakt, is 100% natuurlijk en heeft een helende werking. Deze cleansing bar helpt dode huidcellen, talg en make-up te verwijderen zonder de huid uit te drogen. Door het zelfherstellende vermogen van de huid te stimuleren weet het de huid namelijk weer helemaal in balans te brengen! 

Boncaure ? Schwartzkopf professional
Maak je haar blij met dit Schwartzkopf-setje! De Color Freeze Sulfate Free Shampoo is een milde sulfaatvrije formule voor gekleurd haar dat mild gereinigd moet worden zonder de haarkleur aan te tasten. Maar je kunt ?m ook prima gebruiken zonder gekleurde lokken!

Gebruik daarna de verzorgende BC Moisture Kick Spray Conditioner. Hiermee herstel je de vochtbalans van je haar en wordt het haaroppervlak glad gemaakt. Daardoor wordt je haar beter doorkambaar en krijg je een gezonde en natuurlijk glans zonder het haar te overbelasten. 

LookX ? Lip Pencil

Deze lip pencil is een echte musthave om de lipcontouren mee te omlijsten. Of zet je lippen er volledig mee in de kleur! De zachte naturel tint heeft een long lasting effect en kan gecombineerd worden met alle lipsticktinten uit de LookX make-upcollectie. Door de poederachtige textuur van de lip pencil blijft je lipstick beter zitten en de hele dag netjes binnen de lijntjes. 
 
Sans Soucis ? Rich bodymilk
Ken je klassiekers! Dit wereldmerk gaat al zestig jaar mee! Als je je huid echt een keertje wilt verwennen, gebruik je deze rijke bodymilk met Thermaal water uit Baden-Baden. Het verzorgt de droge huid en maakt deze weer zacht en soepel, dankzij de voedende avocado-olie. Een weldaad van vitamine A, B, D en E! Deze milk vertraagt de vroegtijdige huidveroudering en dankzij Hyaluronzuur en tarwekiemolie krijg je een superzacht huidje! Na gebruik zul je ook nog eens lekker ruiken door de frisse geur. 

Eylure ? Katy Perry
Wow Katy Perry! Heb je haar ogen weleens gezien?! Nu kun je net zulke mooie blikvangers creëren als zij. Katy is namelijk fan van Eylure en daarom is zij een samenwerkingsverband aangegaan met dit merk. De double lashes zijn haar favoriet en nu kun jij ook van de verschillende wimperlooks genieten. Tover jezelf om in één van de vier beautypersoonlijkheden van Katy:

Sweety Pie - een stijl voor overdag met een meisjesachtige uitstraling. Cool Kitty - voor overdag en ?s avonds een krachtig statement met ?spikey? effects. Oh Honey - voor ?s avonds: adembenemend mooi in vintage classic stijl. Oh My! - extravagantie ten top: met megavolume en dubbelgelaagd.

Eyelure kunstwimpers zijn gemaakt van natuurlijke, ultralichte materialen en voelen niet zwaar aan. Ze zijn makkelijk aan te brengen en meerdere malen te gebruiken. 

SugarPill ? Chromalust Eye Shadow
Wij vrouwen hebben als echte make-upbeauty?s weleens een overdosis nodig! Die kun je nu krijgen met deze opvallende oogschaduw van SugerPill. Hiermee blijf je niet onopgemerkt! De producten bevatten veel pigment en zijn beroemd en berucht om de intens felle kleuren. Hiermee kun je subtiel wat accenten aanleggen voor een alledaagse look, of je blaast iedereen omver door van de volle shine gebruik te maken! Dit kun je doen door de pigmenten nat te maken. Een perfecte manier om je kleurrijke persoonlijkheid mee te accentueren! 

Hoe werkt het?
Wil jij de volgende keer ook zulke geweldige producten ontvangen? Via de website van Beautybox kun je je aanmelden voor een abonnement. Hier vul je ook je persoonlijke beautyprofiel in, zodat je dus zoveel mogelijk producten krijgt die daadwerkelijk bij je passen. Deze box vol met heerlijke producten krijg je dan voor maar ? 12,50 (inclusief verzendkosten) thuisgestuurd! Bevalt een product je erg goed en wil je het fullsize formaat ervan? Dat kan! Ook deze kun je eenvoudig bestellen via de website. Heb jij je beautyfavorieten al gevonden? Je kunt het maandelijks opzeggen, dus ook dat is geen probleem bij Beautybox!


Wil je de Beautybox vanaf juli ontvangen? Kijk dan snel op de de website, want hij is bijna uitverkocht!