Review: Beautybox september

Make-up door Redactie Ze.nl
We hebben weer een nieuwe beautybox binnen! Wat een verwennerij! Maar de grote vraag is natuurlijk wat er deze maand weer voor heerlijke beautyproducten tevoorschijn komen uit de doos? Kijk je met ons mee?

In verband met dierendag was deze editie van de Beautybox geheel proefdiervrij! Alle producten in de Beautybox worden afgestemd op je eigen beautyprofiel, dus de inhoud verschilt per persoon. Dit zat er in onze box!

THE BODY SHOP ? Olive body butter
Heb jij ook zo?n kurkdroog huidje? De Olive Body Butter is een romige, intensieve en hydraterende bodycrème. Deze crème werkt verzorgend, verzachtend en beschermt de huid tot wel 24 uur tegen vochtverlies. Bij het opsmeren komt er gelijk een lekkere frisse geur vrij merkten wij bij het testen. Daarna voelt de huid ontzettend zacht aan, zoals je het verwacht van een bodybutter! Nog een pluspuntje: de Olive Body Butter bevat biologische olijfolie uit Italië die tegen een eerlijke prijs wordt ingekocht van kleine boeren om hun economische situatie te verbeteren. We like!

BURT?S BEES ? Lippenbalsem
Deze Burt?s Bees lippenbalsem is het populairste product van dit merk. Deze natuurlijke lippenbalsem bevat kokosnoot, zonnebloemolie en is rijk aan vitamines en vetzuren om de conditie van je lippen te verbeteren. Bij het openmaken van de balsem ruik je gelijk een frisse mintgeur, dit komt door de pepermuntolie die er inzit. Bij het opsmeren voelt deze pepermunt heerlijk verkoelend op je lippen, alsof je een pepermuntje op je lippen smeert. Echt een aanrader voor dames met erg droge lippen!

WEBECOS ? Sponge Face Cleanser
De Sponge Face Cleanser is een zachte en romige face cleanser die micro 'sponsjes' bevat. De Sponge Cleanser is mild voor het gezicht, maar verwijdert ook effectief oogmake-up op een zachte manier. Je kan deze cleanser ?s ochtends en ?s avonds aanbrengen op het gezicht en decolleté. Maak roterende bewegingen met je vingertoppen en verwijder met een watje of washandje. Wij hebben hem getest en de minisponsjes zijn duidelijk zichtbaar bij het smeren en voelen erg zacht aan. Zo ga je met een schoon gevoel naar bed!

HAIRWONDER ? Hair Repair Conditioner
Deze haarversterkende en optimaal voedende crème-spoeling van Hairwonder is de ultieme verwennerij voor je haar. Na het gebruik van dit product leeft het haar op, voelt het fluweelzacht aan en is het makkelijk doorkambaar. Zo blijft je haar ondanks het onvoorspelbare herfstweer, er altijd mooi verzorgd uitzien.

D02 ? Deodorantstick
Dit is dé ontdekking op het gebied van natuurlijke deodorant! D02 is een zeer effectieve deodorant die onaangename bacteriën minimaal 24 uur op een natuurlijke wijze op afstand houdt. Dit natuurlijke product verkleurt de kleding niet en is dus ook vrij van schadelijke stoffen. De stick ziet er apart uit, het is een kristal die eerst onder de kraan gehouden moet worden. Door hem onder de kraan te houden laat de kristal een actief laagje achter dat bacteriën doodt en de zweetproductie remt. En het werkt!

Andere producten die deze maand in de Beautybox zitten zijn:

CRAZY RUMORS ? Lippenbalsem
Ontdek deze rijk voedende lippenbalsem van Crazy Rumors die je lippen op een puur natuurlijke manier verzorgen. Pas op: deze lippenbalsems met bijzonder smaakcombinaties zijn zeer verslavend!


PURE ? 100% Natural Deodorant
Dit is dé ontdekking op het gebied van natuurlijke deodorant. PURE Deodorant voorkomt dat het natuurlijke proces van de huid verstoord wordt en laat de huid doorademen terwijl het met zijn antibacteriële werking onaangename geurtjes tegengaat.

BeMineral ? Losse Highlight Poeder
Beautybox laat jullie graag kennismaken met het spiksplinternieuwe merk BeMineral: make-up van het zuiverste soort. BeMineral losse highlight poeder geeft je gezicht, je blush of je eyeshadow een verfrissende glow!



WEBCOS ? Refined Pearl Exfoliater
Een tweede innovatie van Webecos is de Refined Pearl Exfoliater; exfolieren met parels! Naast het zacht reinigen van de huid verwijderd de Exfoliater ook de dode huidcellen waardoor de eventueel te volgen dag- of nachtcrème nog beter in de huid opgenomen wordt.

HERBACIN ? Wuta Kamille Handcream
Verwen je handen dit najaar extra met de handcrème van Herbacin. Een crème met een drievoudige werking: kamille herstelt de huid, glycerine houdt de huid soepel en de siliconen beschermen de handen  tegen invloeden van buitenaf. Heerlijk voor onderweg!


RIO ROSA MOSQUETA ? Dag- & Nachtcrème

De nieuwe biologische Rio Rosa Mosqueta dag- & nachtcrème is gemaakt om de huid overdag te beschermen tegen schadelijke UVA straling en ?s nachts te voeden, te hydrateren en te herstellen.

O?RIGHT ? Pure Haircare
Het Beautyboxteam heeft een juweeltje van een haarverzorgingsmerk ontdekt! Dit pure en groene haarcosmetica merk onderscheidt zich door oude Aziatische rituelen te combineren met moderne, duurzame productiewijzen.


Hoe werkt het?
Wil jij de volgende keer ook zulke heerlijke producten ontvangen? Via de website van Beautybox kun je je aanmelden voor een abonnement. Hier vul je ook je persoonlijke beautyprofiel in, zodat je dus zoveel mogelijk producten krijgt die daadwerkelijk bij je passen. Deze box vol met heerlijke producten krijg je dan voor maar ? 14,95 (inclusief verzendkosten) thuisgestuurd! Bevalt een product je erg goed en wil je het fullsize formaat ervan? Dat kan! Ook deze kun je eenvoudig bestellen via de website. Heb jij je beautyfavorieten al gevonden? Je kunt het maandelijks opzeggen, dus ook dat is geen probleem bij Beautybox!



Wil je de Beautybox vanaf oktober ontvangen? Kijk dan snel op de de website, want hij is bijna uitverkocht!