Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: Boek Vlinders voor altijd

Reageer 0
Ben jij ook een chicklit chick? De nieuwe Jill Mansell, Vlinders voor altijd, komt eind deze maand uit. Kan jij zo?n supersmeuïg exemplaar wel gebruiken voor op je nachtkastje? Ze.nl mag tien van deze fijne boeken weggeven!

In Vlinders voor altijd is Lara zestien en zwanger als haar vader haar het huis uitzet. Wat moet ze doen? Ze vlucht naar haar tante Nettie, een robuuste oude vrijster met rare gewoonten ? maar met een hart van goud. Lara mag daar blijven, samen met haar baby Gigi.

Achttien jaar later gaat Lara voor het eerst terug naar haar geboortestad, voor haar vaders begrafenis. Niemand herkent haar nog. Behalve haar vroegere hartsvriendin Evie natuurlijk. Er is te veel om over bij te praten. 

En dan? ze kan wel door de grond zakken, is daar ook haar vriendje van toen, nog net zo aantrekkelijk als vroeger. Ze heeft hem nooit verteld dat hij de vader is van haar dochter Gigi. Voor Lara het weet, heeft ze weer vlinders in haar buik...

De Engelse Jill Mansell is een absolute bestsellerauteur. Ze schrijft heerlijke feelgood romans, altijd met humor en romantiek: daar word je vrolijk van! Neem een kijkje op haar website jillmansell.nl

Winnen
Ben jij nieuwsgierig geworden en zou jij graag het boek willen lezen? Dat komt goed uit! Ze.nl mag namelijk tien exemplaren weggeven! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Vul vervolgens onderaan je e-mailadres in, zodat we je op de hoogte kunnen stellen als je gewonnen hebt! Simpel toch? De prijsvraag loopt tot en met 10 juli 2012.
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 9 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • Jacky

  Like like always & shared! Ik hou van lezen!!!

 • Tineke Janzen

  Lijkt me een erg leuk boek! Geliked en getweet!
  Liefs

 • Von Luca

  Lijkt me een toppertje, waar ik dan ook graag aan mee doe!

 • fashionableeightees

  Ik ben een echte boekenwurm! Lijkt me een mooi boek om te lezen op holiday!:)

 • alexanouk

  Oui oh la la ......dit is wel hele lekkere vakantieliteratuur,haha

 • KirstenD

  het zou leuk zijn als er weer echte prijsvragen zouden zijn: Spanning :D

 • nynke

  hij is al binnen! lange leve bol.com :D :P

 • Inge van den Berg

  weer een leuk boek te winnen!! Vakantieleesvoer.

 • Chantal

  Wauw super! Lijkt me heerlijk om mee te nemen op vakantie!

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen