Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: Beachlife Bikini Peacock Swirl

Reageer 0
De zomer is eindelijk in volle gang in Nederland. Maar? heb jij eigenlijk al een fashionable bikini voor de zomer gescoord? Geen nood! Ze.nl mag 4 Peacock Swirl bikini?s van badmodemerk Beachlife weggeven.

Vrijwel alle vrouwen hebben een haat-liefdeverhouding met bikini's. Als we ze in de winkel zien hangen vinden we ze mooi. Maar zodra we er een gaan passen in het pashokje met TL-licht (waarom TL-licht?!) zijn we minder enthousiast.


Het merk Beachlife waar we vorige week al over schreven, accentueert met haar mooie bikini's je vrouwelijke vormen. We mogen tenslotte trots zijn op onze rondingen! De zomercollectie voor 2012 bestaat uit natuurlijke rustige kleurencombinaties. De natuur staat centraal in hun collectie zoals we al eerder schreven. De bikini?s hebben allemaal een mooie belijning, afgewerkt met speelse ruches, kwastjes en rijke fournituren.


Winnen
Heb je nog geen mooie bikini kunnen vinden voor deze zomer? Ze.nl mag vier Peacock Swirl bikinisets ter waarde van ? 62,90 per stuk weggeven! Dit is de bikini die je hierboven op het plaatje ziet. De set is verkrijgbaar in cupmaat B & C en omvangsmaat 36 tot en met 42.

Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl én Beachlife te liken op Facebook. Extra veel kans maken? Deel de actie dan op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken. Vul vervolgens onderaan je cupmaat en omvangsmaat in. De prijsvraag loopt tot en met 7 augustus 2012.
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 7 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • luja

  helaas niet in mijn maat :-(

 • Anita Diepeveen

  Ohhh, die is zooo gaaf?

 • Jacky

  likeeeeeeeeee

 • Elisa

  Wel een beetje jammer dat jullie eerst met een advertentie komen dat Beachlife bikini's heeft t/m cup F, en dan opeens met een winactie komen van een bikini die alleen maar in cup B&C te winnen is..

 • Anoniem

  ik hoef het niet te proberen met mijn F75

 • alexanouk

  Bikinitop - B 80
  Bikinislip - 40

 • yolanda2

  Broekje mt. 40
  Topje mt.42 C

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen