Lifestyle / Winacties
Winacties

Stem op de leukste Cathy Kelly-foto en win!

Reageer 0
Weet je het nog? Voor de zomervakantie riepen we iedereen op om zich op te geven voor de zomerkoffer-actie met Dan komt alles goed van Cathy Kelly. Tien gelukkige dames gingen op reis en kregen van ons een exemplaar van het boek mee.

De vakantie zit er op en de dames zijn weer terug van weggeweest. Zij maakten een leuke vakantiefoto van zichzelf met het boek. Hiermee maken zij kans op een knalroze koffer vol met boeken van Cathy Kelly. En ook jij maakt weer kans op leuke prijzen!
 
De foto?s
Dit zijn de vakantiefoto?s van de finalisten:
Foto 1: Marit Nijssen al zonnebadend in de Red Rock Canyons in Amerika. Foto 2: Esther Moh met Minnie Mouse in Disneyland Parijs.
Foto 3: Geerte Huberts tussen de wedstrijden door bij de Olympische Spelen in Londen. Foto 4: Chantal Damen doet even lekker niks op de camping in Beringe, Limburg.
Foto 5: Mandy van der Tol geniet van de zon en de zee in Bardolino, Italië. Foto 6: Kirsten Dassen is gek op paarden, dus ook in het altijd zonnige Spanje zoekt zij ze op.
Foto 7: Louise Middelkamp laat het boek even liggen tot ze weer aan de grond is in Oostenrijk. Foto 8: Eva Kuijlenburg's vakantie in Praag liep helaas niet zoals gepland..
 
Stemmen
De finalisten hebben jouw stem nodig! Welke foto is jouw favoriet? Stem op jouw voorkeur en help die finalist aan een knalroze reiskoffer gevuld met 4 boeken van Cathy Kelly!

Via onderstaand deelnameformulier kun je jouw stem uitbrengen. Stemmen kan tot 15 september 2012. 

Zelf ook winnen
Door te stemmen op jouw favoriete foto, maak jij zelf ook kans op leuke prijzen. We verloten namelijk 5 exemplaren van Dan komt alles goed onder iedereen die haar stem laat gelden!
Stem dus nu!

Let op: De stembussen zijn gesloten en Esther Moh heeft de wedstrijd gewonnen!
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 4 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • ABERCROMBIE

  foto 2! Daar is ook duidelijk het boek op te zien! :)

 • Lotje

  Foto 7, echt onwijs gaaf!

 • fashionableeightees

  Done! ;-)

 • Anoniem

  Foto 6! Als je van dieren houdt :P

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen