WIN: Geurkaarsen van JANZEN

Winacties door Redactie Ze.nl
Na lang wachten is de winter dan toch écht gekomen. Buiten is het koud en guur, de hoogste tijd dus om het binnen warm en gezellig te maken. Daarom geeft Ze.nl 20 parfumkaarsen van JANZEN weg om je huis winterproof te maken! 
 
Persoonlijk ben ik dol op kaarsjes! Zodra ik ?s avonds thuis kom uit mijn werk en m?n eten klaargemaakt heb, ga ik zitten en steek ik al mijn kaarsjes aan. Supergezellig en bovendien geeft het ook nog heel veel warmte! En het fijne van de parfumkaarsen van JANZEN is natuurlijk dat het ook nog een heerlijke geur door je kamer verspreidt. 
 

Assortiment
JANZEN staat voor puur, open en echt: onweerstaanbaar en ontspannen. Je kunt er terecht voor parfums, doucheproducten, accessoires en badlinnen die rust uitstralen en energie geven. JANZEN is bij ruim 225 verkooppunten door heel Nederland verkrijgbaar. Zowel bij DA, Dio en Pour Vous als bij de individuele drogisterij/parfumerie- en lifestyle-winkel.

De parfumkaarsen van JANZEN zijn verkrijgbaar in zes verschillende geuren en hebben tot veertig branduren. De kaarsen zijn heerlijk voor thuis (maar wij steken ze ook gewoon op de redactie aan) en zijn erg leuk om cadeau te doen. Het designglas zorgt ervoor dat het er ook nog mooi uitziet op je salontafel!
 

ZeTest
Zoals ik al zei hebben wij de kaars hier al menig uur laten branden op de redactie. Al genoeg klanten en collega?s die op de redactie over de vloer kwamen zeiden: "Hé, wat ruikt het hier lekker!" Dus qua sterkte van de geur kunnen we in ieder geval zeggen dat de kaars goed zijn werk doet. Bovendien is de geur ook nog heel lekker: niet te indringend en heel fijn en rustgevend. Ook wil het hier nog weleens koud zijn waardoor ik als ik binnenkom direct ?mijn? kaars aansteek, het helpt meer dan je denkt! Bovendien houdt de kaars het lang vol; erg handig voor kaarsenverslaafden zoals ik.
 

Winnen
Kan jouw grauwe huisje wel wat licht in de duisternis gebruiken? Ze.nl mag 20 parfumkaarsen van JANZEN weggeven met de geur Grey 04 Cedar & Sandalwood! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl  én JANZEN te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.
 
Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met 29 januari 2013.