WIN: Een styleparty inclusief kleuradvies

Winacties door Redactie Ze.nl
Sta je ook altijd voor een volle kledingkast en heb je écht niks om aan te trekken? En kom je met lege handen thuis na een middagje shoppen? Ze.nl mag een gratis styleparty weggeven inclusief een kleuradvies!

 
De hulp van een stylist is allang niet meer weggelegd voor de rijkeren onder ons. Ook als je niet beroemd bent geworden met een film of nummer 1-hit kun je gewoon de hulp inroepen van een stylist. Voor als je weer eens ?zo?n dag? hebt waarin het allemaal niet zo wil lukken met je outfit...
 


Een styleparty

Kleding is misschien niet de allergrootste hobby van elke vrouw (alhoewel?), maar er leuk uitzien wil natuurlijk iedereen wel. Erg frustrerend dus als je voor de zoveelste keer niet weet wat je aan moet doen. Met een styleparty verdwijnen al je modezorgen als sneeuw voor de zon. Nou ja, soort van. Want met het advies van een styliste weet jij wat jou perfect staat. Of het nu gaat om dresscodes, miskopen of om hoe je items kunt combineren; alles komt aan bod.
 
Styliste Ellen Venema organiseert zulke styleparty?s. Een gezellige avond met vriendinnen waarin mode centraal staat. ?Iedereen heeft last van miskopen en wil begrijpen waarom bepaalde kledingstukken uit de kast toch niet het wow-effect hebben. Onder het genot van een glaasje prosecco vind ik de antwoorden op deze vragen?, vertelt Ellen.

Naast haar baan als styliste en personal shopper, geeft ze ook advies op kleur- en stijlgebied. "Het gaat met je eigen stijl niet alleen om het plaatje dat de buitenwereld ziet. Het heeft namelijk ook te maken met je eigen unieke persoonlijkheid en de fase in je leven. Dit allemaal heeft invloed op wat je draagt. En wat je draagt heeft weer invloed op hoe je je voelt." Vandaar ook haar slogan: voel je mooi van binnen naar buiten!

Daarbij verkoopt Ellen ook verschillende accessoires & musthaves van dat seizoen. Loop je er aan het eind van de dag weer helemaal hip bij en kun je van shoppen weer echt genieten!

 Ellen is druk aan het werk!
Winnen

Het allerleukste is natuurlijk dat Ze.nl een styleparty voor vijf personen mag weggeven! Jij en vier vriendinnen krijgen deze party en jij als winnares krijgt nog een kleuradvies. Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op FacebookMeer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met 25 april 2013.