Het WK-feestje op vakantie vieren

Reizen door Redactie Ze.nl
Je bent misschien geen die hard voetbalfan, maar ja, dat WK vind je toch wel erg leuk om samen met je vriendinnen in de kroeg te beleven. Betekent dit dat je niet tijdens het WK op vakantie kan? Nope!
 
Grote kans dat jij tot die 80% van de Nederlanders behoort die de wedstrijden van Oranje wil volgen. Ook gebruikt iets meer dan de helft van de Nederlanders Oranje-gadgets, zo blijkt uit onderzoek van Kien in opdracht van online reisorganisatie Sunweb. Heb jij je oranje hoed/boa/tanktop al klaarliggen? Vast wel!

Dat is de reden dat Sunweb de gratis (!) '100% ORANJE SUNBLOCK’ introduceert. De sunblock beschermt niet alleen goed tegen de zon, het laat ook een oranje gloed achter waarmee je creatief kunt smeren en laten zien dat je als één blok achter Oranje staat. Of dit nu op vakantie of thuis is.
 

 
100% Oranjegarantie op vakantie
Ook heeft Sunweb dit jaar voor het eerst de 100% Oranjegarantie geïntroduceerd, waarmee reizigers op Sunweb-locaties gegarandeerd zijn van een echte oranjesfeer en niets hoeven te missen van alle wedstrijden. Kun je met een gerust hart samen met je vriend of je feestvriendinnen op vakantie en het hele WK-feestje onder de zon meemaken met je cocktail in de hand!
 
 
Wil je de de gratis oranje sunblock bestellen? Dit kan op 100procentoranje.nl.