Win 3x fashionscheque t.w.v. ? 100,- op Reequest

Winacties door Redactie Ze.nl

Na even zoeken heb je eindelijk het antwoord op al je fashion-, reis- en eetvragen op Reequest én een dikke fashioncheque in je portemonnee. Hoe je dat doet? Simpel, je kunt ‘m winnen door gewoon te vragen of te reageren op Reequest!

Dat leuke jurkje van dat meisje in de trein? Of de naam van dat tentje waar je collega pas had gegeten… Had je het nu maar opgeschreven. Nou, dat hoeft anno 2015 gelukkig niet meer: stel je prangende vragen op Reequest en het antwoord komt er zo uitrollen.


 
Zoekt en gij zult vinden
Want soms kun je door de zoekresultaten het Google-bos niet meer zien en verdwaal je ergens op pagina veertien zonder ook maar een stap dichter bij je antwoord te zijn als je iets online zoekt. In één woord: frustrerend. Maar welke vraag je ook hebt, zet ‘m op Reequest en tig leden helpen je het licht aan het einde van de zoektunnel te vinden. Weten hoe het verder werkt? We tipten je er al eerder over, lees hier meer over Reequest.
 
Winnen
Superhandig, dat Reequest, én het levert je naast een antwoord ook nog meer op. Reequest mag namelijk drie fashioncheques t.w.v. € 100,- weggeven! Wat je daarvoor moet doen? Stel een vraag op Reequest óf geef een reactie op een Reequest van iemand anders en wacht af of je in de prijzen valt. Mensen die vragen worden normaal overgeslagen, maar jij kunt er juist lekker van shoppen! De actie duurt nog tot en met het eind van deze maand.

Kunnen wij alleen nog maar zeggen: heel veel succes!