Dingen die vrouwen stiekem leuker vinden dan seks

Liefde door Fadak
Een paar schoenen?  Netflix and chill? Er zijn dus dingen die vrouwen leuker vinden dan een vrijpartijtje. En ja, het is echt mogelijk dus stop maar met het ontkennen. Vooral als je moet kiezen tussen seks of een nieuwe garderobe. 
 
Er zijn maar weinig dingen die het geweldige gevoel na een goede sekspartij kunnen vervangen. Alleen soms heb je er gewoon geen zin in en wordt je gelukkiger van hele andere dingen. Lees hieronder welke dingen wij soms fijner vinden dan seks. 
 
 
… Alles wat onder foodporn valt maakt ons intens gelukkig. Dit verschilt natuurlijk per vrouw en waar haar voorkeur ligt. Van Nutella lavacake tot aan pizza met extra veel kaas. Veel beter dan seks, right
 
… Als jij na een koude dag onderkoeld bent is niks fijner dan een warm bad. Zet wat kaarsjes aan, een muziekje op de achtergrond, je favoriete badolie en wat magazines en jij komt voorlopig het bad niet meer uit. 
 
… Als je nog helemaal niet toe bent aan kinderen en EINDELIJK ongesteld wordt nadat je een week over de uitgerekende tijd bent (paniek). Het gelukkige moment zal waarschijnlijk maar voor korte duur zijn, voordat je alweer van mood veranderd bent. 
 
… Het is fijn, lekker warm en intens: knuffelen. Je hersenen maken een bepaald knuffelhormoon aan en een hoog knuffelhormoon wordt geassocieerd met vertrouwen en verbondenheid. 
 
… Als jouw wekker elke dag om 06:30 uur gaat, maakt niks je gelukkiger dan de momenten waarop jij uitslapen en ZONDER wekker wakker hoeft te worden, hmm. 
 
… Als die veel te dure jas bij de Bijenkorf na al dat lange wachten eindelijk is afgeprijsd met 70% korting. Op zo’n moment is er niks wat je geluk kan bederven. We love sale! 
 
… Het eerste wat je doet als je thuiskomt is je beha uittrekken. Oh, we houden van dat gevoel! Free the nipple, woehoe!
 
… Soms is fantaseren over seks, fijner dan een echt vrijpartijtje met je lover. Want ja.. in je fantasie is gewoon alles mogelijk. 
 
Welke dingen vind jij fijner dan seks?