Lifestyle / Media
Media Video

VIDEO: Boze Beau van Erven Dorens in RTL Boulevard: 'Lik m'n reet'

Reageer 0

Niet spotten met Beau van Erven Dorens! Dat werd wel duidelijk toen het gisteren over Kemna Casting en Job Gosschalk ging in de uitzending van RTL Boulevard. Hierin vertelde hij dat ook híj een nare ervaring heeft gehad met de casting director, en daar is 'ie nog steeds goed pissig over. 

Uitzending

Tijdens het item was de Nieuwe Revu-journalist te gast die het hele verhaal rondom het misbruikschandaal van Job Gosschalk uit de doeken deed in november vorig jaar. Sindsdien is er volgens hem maar barweinig veranderd: Kemna Casting heeft nog steeds een monopoliepositie in de Nederlandse filmwereld en de banden tussen Gosschalk en Kemna zijn nog steeds niet verbroken. Sterker nog: Job Gosschalk heeft nog steeds aandelen in het bedrijf. Tot overmaat van ramp is Job Gosschalk zelfs gevraagd te speechen op de bruiloft van de directeur van Kemna. Het maakt Beau woedend.

Broek uit

En dat is ook niet zo gek als blijkt dat hij in 1994 zelf ook te maken heeft gehad met de roofdierpraktijken van Gosschalk. "Hij zei in 1994 tegen mij: ‘Beau, misschien is het een goed idee als jij je broek uittrekt, want dan kan ik die foto’s in Duitsland verkopen. Hier is de camera, en hier is een dikke map met acteurs die je voor zijn gegaan'." 

Beau besteedde al meerdere keren aandacht aan de zaak en kreeg daarom ook enkele brieven van de advocaat van Gosschalk. Maar dat doet verder weinig met de charismatische presentator. Live voor de camera verscheurde hij de laatste brief en besluit met: "Lik m'n reet". 

Twitter

Op Twitter is iedereen het erover eens: Beau is een verademing.

Lees ook: VIDEO: Christina Curry maakt ontroerend filmpje voor verjaardag Patricia Paay

Beeld: BrunoPress

Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen

Nieuw video