Niet perfect, wél jezelf
Het team van Ze.nl

Het team van Ze.nl

Ze.nl is een online magazine opgericht door en voor vrouwen zoals jij. Een pagina op het internet waar sinds 2007 álles wordt besproken, waar geen taboes bestaan en waar iedere vrouw terecht kan voor een dagelijkse dosis infotainment, humor en inspiratie. Of je nu geïnteresseerd bent in de laatste beautytrends, liever leest over diepgaandere onderwerpen zoals psyche en relaties of graag hard wil lachen om hilarische columns en grappige nieuwsfeitjes... Ze.nl verzamelt het voor je: de redactie werkt er dagelijks aan om jou uit te dagen, aan het lachen te maken en zo nu en dan eens flink tegen de haren in te strijken. Ze.nl: niet perfect, wél jezelf!

Overige informatie

Ze.nl is onderdeel van EEN Media, een multimediaal bedrijf met activiteiten op het gebied van (digital) publishing, events, formats waaronder Fashionscene TV, Girlsfair (gericht op jonge meiden tussen de 14 en 24 jaar) en Yourscene, e-commerce concepten gericht op jongeren, vrouwen, fashion, beauty en lifestyle. EEN Media is actief sinds 2005. Met het huidige portfolio bestaande uit meer dan 15 titels, waaronder Girlscene.nl, Fashionscene.nl, Shopgids.nl, Shopscene.nl en Ze.nl, bereikt EEN Media ruim 2 miljoen unieke bezoekers per maand en is daarmee een van de grootste online publishers op het gebied van vrouwen, beauty en mode. 

Michelle Bakker - hoofdredacteurIk ben Michelle en ik vraag me met mijn 32 jaar af wanneer de tijd komt dat je je leeftijd niet er niet meer bij hoeft te vermelden. Met mijn woning op steenworp afstand van de Ze.nl-redactie woon ik met mijn vriend en twee poezen midden in het centrum van Amsterdam. Oh ja, en ik ben in verwachting van ons eerste kindje! Geen idéé wat me daarmee te wachten staat, maar ik ben superbenieuwd naar de kleine boy. Voordat ik hoofdredacteur werd heb ik werkelijkwaar van alles gedaan, maar de laatste paar jaar schreef, interviewde en maakte ik video's voor onder andere tijdschrift VIVA. Ik ben dol op disco (ja echt, het liefst de oude variant), eten doe ik het liefst buiten de deur en ook al ben ik er reteslecht in: ik ben dol op dansen. Kortom: ik hou van gezelligheid, all day everyday. Ik heb de allerleukste familie die er is en ben trotse tante van mijn nichtjes en neefje. Al sinds ik kan lezen ben ik gefascineerd door tijdschriften, het liefst vintage exemplaren uit de jaren '80 of '90. Niet zo gek dus dat ik uiteindelijk zelf ook ben gaan schrijven: ik vind dit simpelweg het leukste wat er is. 

Laura Hiddinga - redacteur

Hi, ik ben Laura en ik ben 27 jaar (gevoelsleeftijd: meestal 21, soms 12). Met mijn boyfriend woon ik in Amsterdam-West met ons poezenkind. Drie keer per week cross ik met mijn roze-blauwe bicyclette naar de redactie van Ze.nl, waar ik me vooral bezighoud met het schrijven van artikelen, het maken van de nieuwsbrief en het lachen om flauwe (woord)grapjes met Michelle en Roos. De rest van de werkweek cross ik een stukje verder, namelijk over de Amsterdamse grachten naar het kantoor van LotteLust. 

Wat voor soort artikelen kun je van mij verwachten? Een doldwaze mix zoals je gewend bent van Ze.nl: van een aangrijpend interview tot tips hoe je dealt met een scheetje in bed. No joke, lees maar hier

Naast schrijven, ben ik gek op films en series, dierenfilmpjes, gezelligheid en wijn. Het liefst allemaal tegelijk. Wat niet veel mensen van mij verwachten, is dat er achter die make-upjes en jurkjes een kleine tomboy schuilt... Een van mijn grote guilty pleasure is een middagje shooten op de Playstation, of zoals ik ‘m noem: de Slaystation.

Roos van Dop - Redacteur

Ik ben Roos, 26 jaar jong. Wekelijks versterk ik de redactie van Ze.nl om toffe artikelen te schrijven. Ik ben gek op interieur, vintage kleding en speciaalbier. Verder kun je me wakker maken voor kaas en avocado. En oja, in tegenstelling tot Michelle en Laura ben ik geen crazy catlady. Heb je al medelijden? 

Al van kleins af aan was ik ijverig in de weer met glitterpennen om zelfverzonnen verhaaltjes op te schrijven in schriftjes. Vaak ging het nergens over, maar de fantasie was eindeloos. Die passie is eigenlijk nooit meer weggegaan. Bij Ze.nl kan ik me dan ook helemaal uitleven en niets is te gek hier. Wat je van mij kunt verwachten? Een nuchtere blik op de alledaagse gang van zaken. Van een taboedoorbrekend seksartikel gaan mijn (flap)oren in ieder geval niet blozen.