Van Billie Eilish tot Florence + The Machine: eerste namen Lowlands 2023 bekend

Media door Elsemieke

Op Lowlands 2023 kun je het gillende schoolmeisje in jezelf weer naar boven brengen. Ja echt, want niemand minder dan Billie Elish gaat optreden op het festival. En een heleboel andere namen natuurlijk: die zijn vandaag bekend gemaakt door de organisatie!

Lowlands 2023 line-up: eerste namen

Vorig jaar vond Lowlands na een pauze van twee jaar eindelijk weer plaats, want het festival werd twee keer geannuleerd vanwege de coronamaatregelen. Lowlands maakte vandaag de eerste 39 namen bekend van de line-up voor het festival van 2023 met een handige Instagram-post. Een heel spannend moment altijd voor alle trouwe Lowlanders. 'Treedt mijn favoriete artiest dit jaar op?' Check het lijstje maar, want onder anderen Billie Eilish, Florence + The Machine en Nothing But Thieves zijn dit jaar aanwezig in Biddinghuizen, maar ook JOOST, YUNGBLUD en girl in red gaan optreden. Ben je meer een techno-fan? Dan kun je Charlotte de Witte maar beter niet missen.

Kost dat?

Lowlands vindt van 18 tot en met 20 augustus 2023 plaats in Biddinghuizen. De kaartverkoop voor het festival begint op zaterdag 4 februari en ook snel worden meer namen voor 2023 bekendgemaakt, zegt de organisatie. Wil je een kaartje scoren voor Lowlands 2023, dan kan je maar beter vast gaan sparen. Waar je vorig jaar nog 245 euro uit moest geven aan een ticket voor drie dagen, is dat nu 300 euro geworden. Katching!