Zien: Soundos El Ahmadi showt zwangere lijf: "heb een bal ingeslikt"

Celebs door Elsemieke

Soundos El Ahmadi (40) is al moeder van de zevenjarige Aaliyah, maar zij en haar echtgenoot Daniel verwachten nu een tweede spruit. Op Instagram deelt ze een foto van haar zwangere lijf tijdens de hittegolf deze komende dagen.

Het is hartje zomer en daar geniet Soundos met volle teugen van. Op Instagram deelt ze een mooie foto in een zomerse outfit, waarin haar groeiende babybump duidelijk aanwezig is. De zomerse temperaturen ging de actrice tegemoet een prachtige oranje jurk. “Ik heb een bal ingeslikt en lijk nu op een sinaasappel 🍊. Oranje boven!!!!” schrijft ze bij de foto. “Zwangerschapskleding vind ik vaak degelijk en saai, dus ik probeer er wel de Soundos-twist aan te geven. Hopelijk hou ik dat lang vol want heb een hekel aan degelijk 😂”, vertelt ze.

Geweigerd voor filmrol

Soundos schreef eerder op Instagram dat ze gevraagd was door productiehuis The Media Brothers voor een rol in een kinderfilm, maar toen ze vertelde zwanger te zijn, werd gezegd dat de keuze op een andere vrouw is gevallen. "Ik heb getwijfeld of ik dit met jullie wilde delen. Maar ik wil niet alleen en eenzaam met mijn verdriet zitten. Ik wil ook actrices in deze industrie waarschuwen. Dat als ze leven aan het maken zijn, ze dat vooral niet moeten vertellen. Want dan is hun leven als actrice voorbij."

"Willen me niet meer"

De actrice zegt niet om welke film het gaat, maar laat wel weten dat ze in de huid van een voetbaltrainer van jonge meiden zou kruipen. "Echt iets voor mij. De film gaat over vriendschap en empowerment. Eerlijk tegen de productiemaatschappij verteld dat ik zwanger ben. Nu willen ze mij niet meer." Als mannen vertellen dat ze vader worden, worden ze gefeliciteerd en als wij vertellen dat we moeder worden, zo ziet Soundos dat. "En je dan afvragen waarom vrouwen zoals ik huiverig zijn om zulk positief nieuws te delen of zelfs te verbergen. Gefeliciteerd vijftien mannen en drie vrouwen van dit vooruitstrevende bedrijf. Jullie hebben mijn hart gebroken tijdens een fase in mijn leven die prachtig en positief zou moeten zijn." Soundos sluit af met de boodschap: "Fok dit systeem. Tijd voor verandering in deze filmwereld!"