Dít programma is jouw nieuwe guilty pleasure als je dol bent op Lang Leve De Liefde

Media door Elsemieke

Van het programma Lang Leve De Liefde op SBS kunnen wij enorm genieten. Elke keer zijn er weer hilarische, maar ook romantische momenten in het programma te zien waarbij mensen op zoek gaan naar een leuke date. Ben je dol op dergelijke shows, dan is er goed nieuws! Er komt namelijk een soortgelijk programma op de buis.

Nieuwe guilty pleasure alert als je gek bent op Lang Leve De Liefde

Ben jij fan van Lang Leve de Liefde? Dan is er goed nieuws, want SBS6 komt namelijk met een gloednieuw datingprogramma en het heeft verdacht veel weg van Lang Leve De Liefde. De kandidaten brengen echter niet 24 uur door in een luxe villa, maar in een tentje in de buitenlucht. In Wildkampeerders nemen singles de tijd om elkaar te leren kennen op de meest romantische kampeerplekjes van Nederland. Hoewel de daters vierentwintig uur de tijd nemen om elkaar te leren kennen, begint de ultieme relatietest gelijk na de kennismaking al.

Wanneer staat Wildkampeerders op SBS?

De vrijgezelle kampeerders moeten hun tentje namelijk samen zien op te zetten. Als dat geen voer is voor goede tv, weten wij het ook niet meer! Na een nacht kamperen komt natuurlijk de grote vraag: blijft het bij één nachtje of zit er een toekomst als koppel in? Lang hoeven we niet te wachten tot we van de kampeeravonturen van de vrijgezellen kunnen genieten. Wildkampeerders is vanaf zaterdag18 juni wekelijks om 16.30 uur te zien op SBS6. Wij zijn benieuwd!

Lees ook: Hilariteit om 'vegetarische' Roberto: "wel hachee en gehaktbal"