Romee Strijd verklapt geslacht van tweede kindje

Celebs door Elsemieke

Model Romee Strijd en haar verloofde Laurens verwachten een tweede spruit. De twee hebben al een dochtertje samen, maar laten nu ook weten of we voor de tweede baby roze of blauwe beschuit met muisjes moeten klaarzetten.

Romee Strijd verklapt geslacht van tweede kindje 

Romee Strijd is in verwachting van haar tweede kindje en deelt vol enthousiasme het geslacht van de baby op Instagram. Het model en haar verloofde Laurens van leeuwen hebben al een dochter samen. Via een gender reveal maken de twee bekend of dochtertje Mint een broertje of zusje gaat krijgen. "Jongen of meisje? Swipe om het te zien" schrijft Romee bij een foto van haar gezin op Instagram. Op de tweede foto – na de swipe – onthullen ze het geslacht van hun kindje. Ze verwachten dus opnieuw een dochtertje!

"Ik kan niet wachten!"

Het model kondigde de gezinsuitbreiding samen met haar man Laurens van Leeuwen eerder al aan via een super lieve boodschap op Instagram met een foto waarbij dochtertje Mint de zwangere buik een kus gaf. "Binnenkort zijn we een gezin van vier. Ik kan niet wachten", schreef ze. Romee Strijd en Laurens Van Leeuwen zijn al sinds hun tienerjaren samen en ze trouwden in 2018 in het geheim. Romee werd in 2020 moeder van dochtertje Mint. Dat ging niet zonder slag of stoot, want het model lijdt aan PCOS, een diagnose die ze vier jaar geleden kreeg nadat ze al ruim zeven jaar niet meer ongesteld was geweest. De angst dat ze nooit kinderen zou kunnen krijgen werd door de diagnose steeds groter, maar inmiddels is de tweede dochter dus al onderweg.

Foto: BrunoPress

Lees ook: Zijn jullie een perfecte match? Zo kom je erachter met behulp van astrologie