Rebel Wilson heeft nu een relatie met een vrouw: "heb een prinses nodig"

Celebs door Elsemieke

De Australische actrice Rebel Wilson kennen we van de Pitch perfect-films. Zij heeft haar fans vandaag totaal verrast, want via Instagram stelde ze haar volgers voor aan haar nieuwe liefde: mode-ondernemer Ramona Agruma. Hiermee maakte de 42-jarige Australische actrice officieel bekend dat ze (ook) op vrouwen valt. 

Rebel Wilson heeft nu een relatie met een vrouw: "heb een prinses nodig"

"Ik dacht dat ik op zoek was naar een Disney-prins, maar misschien was wat ik al die tijd eigenlijk nodig had een Disney-prinses", luidt de caption bij de foto van Wilson en haar nieuwe vriendin. Bij het bericht zet Wilson twee roze hartjes en een regenboog. "Love is love." Agruma, de nieuwe liefde van Wilson, verscheen al eerder op foto’s van de Australische en kwam in maart ook met Wilson mee naar het Oscarfeest van vakblad Vanity Fair. Een paar weken geleden maakte Wilson al bekend gelukkig te zijn in de liefde, maar ze zei toen nog niet met wie ze een relatie had. Nu is het dus duidelijk dat het om Argruma gaat. 

Gezonde relatie

De foto kreeg binnen korte tijd ruim 1,5 miljoen likes, wat niet gek is, want Rebel heeft meer dan 11 miljoen volgers. "We spraken elkaar veel via de telefoon, weken voordat we elkaar ontmoetten’’, vertelt ze over het ontstaan van de romance met Argruma. "Dat was een goede manier om elkaar te leren kennen. Het was een beetje ouderwets, heel romantisch.’’ De actrice viel de afgelopen tijd veel kilo’s af en zit in ‘een proces om meer eigenwaarde te krijgen’. Ze vind het dan ook geweldig om iemand te hebben die voelt als een gelijke, "om een gezonde relatie mee te hebben". 

Foto: GettyImages 

Lees ook: 66 date vragen die elke date naar een hoogtepunt brengen