Zien: 'André Hazes en Wesley Sneijder betrokken bij vechtpartij na uitgaan'

Celebs door Elsemieke

André Hazes heeft een emotionele burn-out en treedt daardoor voorlopig niet op de voorgrond. Ondanks dat is hij blijkbaar wel zo nu en dan in het uitgaansleven te vinden. Er zijn namelijk geruchten dat de zanger afgelopen weekend in de Chin Chin Club in Amsterdam is geweest en dat niet alleen: hij zou samen met Wesley Sneijder zijn betrokken bij een vechtpartij.

Amsterdam

De juicekanalen draaien de laatste weken overuren. Van Lil Kleine die losse handjes heeft tot Glennis Grace die gearresteerd wordt in de supermarkt: ze posten er volop over op hun Instagramkanalen. Ditmaal lekken ze beelden uit van een vechtpartij bij de achteruitgang van de Chin Chin Club. Volgens Reality.FBI zijn de omstanders André Hazes jr. en Wesley Sneijder. Reality.FBI deelt de beelden in Instagram Stories waarop zo’n zes mensen te zien zijn. Twee daarvan gaan met elkaar op de vuist. "Wesley en André waren vorige week niet alleen maar aan het feesten bij chin chin in Amsterdam… Zo stond hun vriend klappen te vangen, terwijl de dames susten."

Duwen en trekken

De mannen hadden een gezellige avond samen tijdens een avondje stappen in Amsterdam en werden daar met verschillende dames gespot. Later die nacht werden André en Wesley gezien terwijl ze de achteruitgang nemen van de club, maar buiten de club sloeg de sfeer helemaal om. Twee andere gasten die bij hun vriendengroep betrokken lijken, beginnen aan elkaar te duwen en trekken. Wesley en André staan hier ook bij. Zij doen niet mee aan de vechtpartij, maar sussen de boel ook niet. Je bekijkt de beelden hier

Lees ook: Ex on the Beach-Djessy bevallen van eerste kindje

Foto: BrunoPress