12 x wandelschoenen waarmee je wel gezien wilt worden

Fashion door Jeanine

Van schaatsen op de grachten naar op een grasveld zitten met een ijsje. De temperaturen beginnen weer op te lopen en daar zijn we maar wat blij mee! Een graadje of vijftien is perfect voor een heerlijke wandeling, maar goede schoenen zijn eigenlijk wel een must. Met deze wandelschoenen loop jij er stijlvol bij!

Wandelschoenen

Lees ook: Modefans opgelet! Deze 5 podcasts over mode wil jij echt luisteren

Een blokje om

Net als bijna iedere Nederlander maken wij regelmatig een wandeling om de dag te breken. Even een frisse neus halen en je hoofd leegmaken, heerlijk! Nu we niet meer door de sneeuw hoeven te banjeren, worden die blokjes om al een stuk aangenamer. Natuurlijk kun je gewoon je geliefde All Stars aantrekken, maar wandelschoenen zijn toch wel the way to go, zeker als je regelmatig op pad gaat. Met deze schoenen kom jij goed voor de dag.

Newfeel Damessneakers - Sportief wandelen - PW 500 Fresh Roze - €29,99

Schoenen om te wandelen bij droog en warm weer, dat is precies wat we nu nodig hebben. De schoenen zijn makkelijk aan te trekken en lekker flexibel. Dankzij de frisse roze kleur loop jij er ook nog eens hartstikke stijlvol bij.

Wandelschoenen

 

Meindl Sonello Lady Wandelschoen Dames -  €129,95

Wauw, hoe mooi is deze kleur? Deze suède schoenen zijn licht en hebben een uitneembaar voetbed. Ze zijn niet waterdicht, maar daardoor ademen ze juist extra goed.

Wandelschoenen

 

Puma damessneakers - Sportief wandelen - Carina Wit - €59,99

Ga je af en toe wandelen en wil je vooral schoenen die bij je outfit passen? Dan zijn deze sneakers van Puma perfect voor jou. De zool zorgt voor extra grip en dempt de schokken tijdens het lopen.

Wandelschoenen

 

Newfeel damessneakers - Sportief wandelen - Soft 540 Wit Gespikkeld - €24,99

Deze ligt bij ons al in het winkelmandje! De sneakers zijn rond de 150 gram en dus hartstikke licht. Het luchtige mesh zorgt voor een betere verluchting en de zool is slijtvast.  

Wandelschoenen

 

TBS damessneakers - Sportief wandelen - Brandy Wit - €94,99

Ga je iedere dag een stukje lopen en wandel je af en toe sportief? Dan biedt de Brandy de uitkomst voor jou. De leren schoenen kun je met gemak de hele dag dragen en blijven goed om je voet heen zitten.

Wandelschoenen

 

Jack Wolfskin Woodland Vent Low Dames Wandelschoenen – van €89,95 voor €63,71

Oké, je moet er niet mee door de modder lopen, maar deze wandelschoenen zijn wel super stijlvol. Of je nou wandelt door het bos, op lichte bergpaden of op asfalt, met deze schoen kan het allemaal.

Wandelschoenen

 

Newfeel damessneakers - Sportief wandelen - Soft 140 Mesh Zwart - €14,99

Je hoeft je bankrekening niet te plunderen als je een paar goede wandelschoenen wilt, in tegendeel! Deze schoenen van Newfeel zijn perfect als je af en toe gaat wandelen. Als we de reviews mogen geloven, zitten ze ge-wel-dig!

Wandelschoenen

 

Lowa Innox EVO GTX LO Wandelschoenen Dames - €144,95

Ga je liever voor strak zwart? Deze schoenen van Lowa zijn perfect voor een lange wandeling. Ze zijn ademend én waterdicht, en tegelijkertijd hartstikke licht.

Wandelschoenen

 

Quechua wandelschoenen NH150 - €24,99

Op zoek naar wandelschoenen die aanvoelen als normale sneakers? Zoek niet verder! Deze wandelschoenen van Quechua zijn geschikt voor mensen die regelmatig door velden of in het bos wandelen. Door het zooldesign hoef je niet bang te zijn dat je vast komt te zitten in de modder. Perfect als je niet te veel geld wilt uitgeven aan wandelschoenen, maar wel goede ondersteuning zoekt.

Wandelschoenen

 

Reebok damessneakers - Sportief wandelen - Royal Glide Wit - €64,99

Als je elke dag te voet gaat, is het belangrijk dat je goede schoenen aan hebt. De sneakers van Reebok hebben een slijtvaste buitenzool met extra grip. Je kunt er dus ook prima mee wandelen.

Wandelschoenen

 

Lowa Maddox GTX LO Wandelschoenen Dames - €169,95

Met deze waterdichte wandelschoenen kun jij rustig een wandelingetje maken terwijl het regent. De Maddox GTX LO zijn veganistisch en hebben een Gore-Tex membraan dat je voeten drooghoudt.

Wandelschoenen

 

Quechua wandelschoenen NH500 Fresh - €35,99

Deze mintgroene wandelschoenen van Quechua laten je voeten ademen. De zool is dik genoeg om stenen onder je voeten niet te voelen. Ideaal dus voor een stevige boswandeling.

Wandelschoenen

Lees ook: Waarom je vandaag nog moet beginnen met wandelen