Lifestyle / Media
Media

Ach nee: ongeneeslijk zieke Melissa opnieuw afgezegd bij Jinek

Leukemiepatiënte Melissa Kremer (24) is opnieuw afgezegd bij de talkshow Jinek.  Ze zou donderdagavond 14 januari haar verhaal doen, maar is - voor de tweede keer - afgezegd. De reden: er zou geen tijd voor haar verhaal meer zijn in de uitzending, die last minute werd aangepast vanwege veranderingen in het kabinet. 

Lees ook: Hilarisch of ongepast? Kijkers reageren gemengd op persiflage prinses Amalia in De TV Kantine

Lichtpuntje

Je hebt Melissa vast voorbij zien komen in het nieuws. Ze is ongeneeslijk ziek door de ziekte leukemie. Ondanks dit enorme verdrietige nieuws, wil ze andere mensen graag laten zien dat er altijd lichtpuntjes zijn. Zo werd zij zelf ook verrast door een ontroerende daad van de Amsterdamse politie. Er stonden tientallen auto’s op de Dam met hun zwaailichten aan, speciaal voor Melissa. Vanwege haar bijzondere verhaal werd ze uitgenodigd bij de talkshow Jinek. 

Gecanceled 

Gisteren liet Melissa aan haar volgers via Instagram Stories weten dat ze die avond niet te zien zou zijn in de talkshow. Ze is voor de tweede keer afgezegd door de redactie. “Ik heb nieuws, alweer. Mijn uitzending van Jinek wordt weer verplaatst, omdat er vanuit het kabinet iemand is opgestapt. De hele uitzending van vanavond gaat over het kabinet. Er is geen ruimte en aandacht voor mijn verhaal. Eva Jinek zelf zei dat ze alle ruimte en tijd vrij wil maken voor mijn verhaal, want het is wel echt een heel belangrijk verhaal, dus Jinek wordt verzet naar ergens volgende week. Het spijt mij heel erg. Iedereen rekent erop vandaag, sorry daarvoor”, aldus Melissa. 

Ophef

Social media zijn het allesbehalve eens met de beslissing van de redactie van Jinek. Ze zijn teleurgesteld, boos en vinden het beschamend. 

Beeld: Jinek

Lees ook: Vloggezin Bellinga’s filmt uitvaart van oma tot grote woede van familie