Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Waterman 22 november

Algemeen

Organiseer iets leuks want omgang met mensen is belangrijk voor je en geeft je die energie die jij nodig hebt. Soms gewoon even een stap op de plaats en laat de tijd zijn werk doen, dat is niet laf maar verstandig. Laat je verrassen door de dingen die deze tijd in je leven gebeuren, sluit je niet af. Je hebt een iets wat onrustig gevoel in je lichaam, let op dat dit niet tot onvoorzichtigheid gaat leiden.

Werk

Ook al valt het je zwaar: je moet leren NEE te zeggen. Laat je bij het bepalen van je weg alleen door je eigen inzichten leiden. Je zelfvertrouwen is een grote hulp voor mensen, die zich niet zo goed voelen. Aangezien je omringd wordt door mensen die in je geloven, zal men je zeker behulpzaam zijn.

Liefde

Op liefdesgebied gaat zich het een ander ontwikkelen, spannend. Wees niet te jaloers en bezitterig die kan je vriend(in) enorm benauwen. Een oude vriendschap komt weer om de hoek kijken. Je bent niet iemand die zich makkelijk laat binden en daar liggen eigenlijk ook meestal de problemen.

Gezondheid

Zorg voor een gedoseerde hoeveelheid rust in combinatie met vitamines en mineralen en voor je het weet kan niemand je meer bijhouden. Probeer wat meer aan je gezondheid te denken, anders zul je er later spijt van krijgen. Je lichamelijke conditie is momenteel wat aan de zwakke kant, daarom moet je bij alles voorzichtiger aan doen dan normaal. Je bent misschien niet ziek, maar toch moe en lusteloos.