Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Vissen 22 november

Algemeen

Blijf bij de ideeën die je hebt en laat je niet van de wijs brengen. Blijf kritisch op jezelf en naar andere toe, niet versloffen. De minder leuke periodes wisselen zich voor je af, probeer positief te blijven en maak kleine stapjes in het proces. Je bent je ervan bewust dat je je onnodig zorgen maakt, doe dit niet het maakt toch niets uit.

Werk

Je kunt confrontaties beter niet uit de weg gaan, kom voor je mening uit, want die mag er zijn. Alles is vandaag met hard werken verbonden. De komende dagen zul je van alles de zonnige zijde weer kunnen zien en een beetje gelukkiger kunnen zijn. Je zou in deze tijd in ieder geval moeten proberen, om anderen zo min mogelijk voor het hoofd te stoten.

Liefde

Vrienden heb je genoeg maar vrienden die jou geestelijk nog een stukje op weg kunnen helpen daar heb je er nooit genoeg van, kies je koers. Don’t you worry om je partner die redt zichzelf namelijk wel. Af en toe een stapje op zijn plaats, het zogenaamde geduld wordt vanzelf beloond. Je problemen nemen nogal wat tijd in beslag en hierdoor mis je af en toe andere signalen zoals een zeer interessant persoon die interesse in je toont.

Gezondheid

Het is een goed moment om afstand te doen van oude, ongezonde gewoonten en nieuwe wegen in te slaan. Let op je gezondheid en zorg voor de juiste vitamines. Blijf uit de buurt van toenemende druk. Je denkt niet dat het noodzakelijk is, tegen andere mensen te vechten, omdat je weet dat je in deze stemming alles aankunt.