Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Tweelingen 22 november

Algemeen

Hou de koers vast, tijd van nadenken is voorbij nu wordt het tijd om het gewoon te doen, knallen. Alles heeft een betekenis en ook voor jou, het is vandaag beter om je te laten leiden door je gevoel in plaats van je verstand. Vandaag is het Caution Day voor jou, stel misschien wat belangrijkere beslissingen voorlopig even uit. Het maakt niet uit wat je doet maar de enige constante is verandering, de komende dagen zullen bepaalde zaken een verandering teweeg brengen.

Werk

De komende dagen zul je van alles de zonnige zijde weer kunnen zien en een beetje gelukkiger kunnen zijn. Als je twijfelt, denk dan niet te lang na. Steek je energie vooral in mensen en dingen die het waard zijn, dat zal je veel voldoening geven. Iemand, die je wil ondersteunen bij het behalen van succes, zou je niet moeten afwijzen.

Liefde

Op het gebied van liefde is het wat koeltjes op dit moment, verwacht er even niet teveel van zodat het alleen maar mee kan vallen. Dit is een dag voor jou alsof je deze zelf hebt geschreven, genieten. Het kan zijn dat iemand die je op korte termijn ontmoet heel erg belangrijk voor je kan worden. Probeer afstand te nemen, hierdoor zal je nuchtere overzicht weer terugkomen.

Gezondheid

Je moet vandaag erg oplettend zijn. Hang on en geef niet te snel op, komt toch allemaal goed en dat weet je. Niemand verwacht van jou, dat je alles voor honderd procent onder controle hebt. Je grote doorzettingsvermogen, kan ertoe leiden dat er misschien wat onenigheid kan ontstaan met anderen.