Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Stier 22 november

Algemeen

Als je een beslissing moet nemen ga dan gewoon op je gevoel af en kies de weg van de minste weerstand. Stop aub geen tijd in zaken die wazig en twijfelachtig zijn, die gaan jou niet dat succes opleveren. Zo je bent even weggeweest maar nu ben je weer in balans. Je vrienden zijn een belangrijk onderdeel in jouw succes, spaar je vrienden.

Werk

Winkansen zijn in het vooruitzicht. Laat je niet leiden door je opwinding, je zou dingen over het hoofd kunnen zien. Je bent op zijn best in de namiddag en vroege avond, probeer hier rekening mee te houden. Je leven bevindt zich momenteel in een stijgende lijn en je wilt de zaken graag uitbreiden.

Liefde

Problemen verdampen voordat het echt problemen worden dus hou je daaraan vast. Een ouder persoon heeft het beste met je voor maar dit kan wel je ontwikkeling afremmen, wees kritisch. Een oude mopperaar en betweter zou je niet zo serieus moeten nemen. Geniet van je omgeving en de liefde die je ontvangt.

Gezondheid

Je gezondheid is geen probleem voor je, vandaag. Probeer wat meer rust te nemen dan normaal, je hebt het nodig. Kijk niet zo vaak om en vraag niet altijd wat er allemaal mogelijk geweest zou kunnen zijn ‘als’. Je kracht en uithoudingsvermogen, je dynamiek zijn enorm groot.