Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Steenbok 22 november

Algemeen

Ja, het leven is niet altijd een stoelendans, iemand probeert beter te worden van jouw succes, hou dit in de gaten en probeer dit te sturen. Hou dingen en zaken vandaag dicht bij je en vertrouw ze niet aan iemand anders toe, want er zou wel eens misbruik van gemaakt kunnen worden. Verzamel mensen om je heen die je energie geven en geen mensen die je energie kosten. Concentreer je vandaag, focus moet scherp zijn voor de dingen die je wilt doen.

Werk

Je lijkt nu de kracht te hebben om te bereiken wat je graag wilt. Het probleem is dat je je momenteel een beetje eenzaam voelt en niet in staat bent, om de afstand tussen jezelf en anderen te overbruggen. Bij geestelijk werk presteer je nu veel en toon je veel uithoudingsvermogen. Geniet wat vaker van het vertrouwen dan andere in je hebben, dat moet iets moois over jouw zeggen.

Liefde

Neem een goede raad van je vrienden ter harte en doe er iets mee Je ligt nog niet helemaal op koers op alle fronten vandaag. Jouw gevoelens lijken wel op een achtbaan, van boven naar beneden dit kan alleen maar slopend aanvoelen. Ga niet op in het onrustige gevoel dat jij soms hebt, probeer het gewoon even te negeren. Ben je nog niet gebonden, ga dan als een speer je diepgewortelde verlangens najagen.

Gezondheid

Zorg voor veel beweging, je zou je in het zweet moeten werken. Probeer liever niet om jezelf met cafeïne op te peppen. Je zit momenteel boordevol energie. Neem niet al je angsten zo serieus, dit kost je een hoop energie.