Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Schorpioen 22 november

Algemeen

Succes komt met de jaren maar bij jou zou het wel eens sneller kunnen komen Het wordt de hoogste tijd dat jij jezelf weer in balans krijgt, probeer eens wat yoga of andere ontspanningsoefeningen. Blijf bij je goed doordachte aanpak want wijk je daarvan af dan wordt het totaal onoverzichtelijk en verwarrend. Niet elke discussie hoeft te leiden tot een overeenkomst en het zou zo maar eens kunnen zijn dat jij te maken gaat krijgen met een langdurig conflict, oeps. Vergeven is misschien het mooiste wat je kunt doen, ook jij kan iemand iets vergeven waar hij/zij enorm veel spijt van heeft maar dit nooit zo hardop heeft durven vertellen.

Werk

Als het eerste enthousiasme verdwenen is, zal je alleen verder moeten. Je positieve optreden en je vermogen tot logisch denken zijn opmerkelijk. Overwin de hindernissen, die je ontwikkeling in de weg staan. De bron voor langdurig succes zit hem in de kleine dingen.

Liefde

Misschien moet je eens nadenken over een andere strategie, go back to yourself. Het is tijd om dingen anders te gaan doen dan zoals jij ze eerst deed. Geniet van de positieve vibes en wees dankbaar richting jezelf want jij hebt dit gedaan. Op korte termijn zal je iemand ontmoeten die je leven enorm zal verrijken.

Gezondheid

We hebben hier een Power-woman, geen gezeur en gewoon doen waar je goed in bent. Voorkomen is beter dan genezen, als je klachten hebt moet je goed uitzieken. Denk niet dat je alles alleen kan en moet doen. Wees voorzichtig op straat en met machines en lees veiligheidsvoorschriften goed vandaag.