Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Ram 22 november

Algemeen

Zit je iets dwars en moet erover gepraat worden, doe het dan want anders vreet het je op. Neem wat tijd voor jezelf, probeer te ontspannen, ga eens naar yoga of probeer een andere ontspanningstechniek. Let’s Rumble, het is de hoogste tijd om wat beslissingen te gaan maken en tot actie over te gaan. Het maakt niet uit wat je doet maar de enige constante is verandering, de komende dagen zullen bepaalde zaken een verandering teweeg brengen.

Werk

Je kritiek en beoordelingsvermogen zijn momenteel erg scherp en je bent nu in staat je doelen nauwkeurig te bekijken. Op financieel gebied staan je enkele aangename verrassingen te wachten. Je geeft wat al te makkelijk geld uit de laatste tijd. Je vertrouwt op je eigen ideeën en overtuigingskracht in gesprekken met vriend(in) en eventueel collega's.

Liefde

Nee, er zijn ook af en toe wat mindere dagen zoals vandaag voor je. Ben je nog niet gebonden, ga dan als een speer je diepgewortelde verlangens najagen. Je werk en privé gaan je redelijk voor de wind. Maar Keulen is ook niet in 1 dag gebouwd dus neem je tijd voor bepaalde zaken.

Gezondheid

Je zelfbewustzijn is bijzonder groot. Richt je blik op de toekomst. Je voelt je volledig opgeladen met verse lichamelijke energie, nu nog een geschikte uitlaatklep zien te vinden. De grootste veranderingen vinden meestal opeens plaats, na een lange aanlooptijd.