Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Maagd 22 november

Algemeen

Ja niet iedereen kan gelijk hebben, of toch wel. Leef op dit moment in het heden en ben nog niet teveel bezig met wat je allemaal zou kunnen bereiken in de toekomst, dit verwart je alleen maar. Even geen emotionele uitspatting meer, de tijd van opwinding, angsten en remmingen is nu even voorbij, eindelijk. Je maakt een mooie periode mee de komende dagen, laat je verrassen.

Werk

Het geluk lacht je haast ononderbroken toe. Blijf bescheiden, hoe belangrijk je ook bent: gedraag je terughoudend en blijf ontvankelijk voor impulsen van je omgeving. Neem nu de juiste beslissing op het juiste moment, daar ben je altijd goed in geweest. Je bent niet te stoppen: met volle kracht ga je je projecten te lijf, of dat anderen bevalt of niet.

Liefde

Sta open voor andermans mening en gebruik je communicatieve vaardigheden om een duidelijk beeld te krijgen van hun (nieuwe) ideeën. Heb wat meer vertrouwen in jezelf en laat je niet opjagen dat is namelijk niets voor jou. Een uitnodiging die je niet kan weigeren en ook niet moet weigeren kan jou wel eens zeer interessante contacten opleveren. Gebruik je zelfvertrouwen voor je toekomstplannen.

Gezondheid

Vat de kleine dingen niet te zwaar op, relativeer en haal eens je schouders op. Laat je niet te veel beïnvloeden, jij weet wat goed voor je is en hou je ook aan dit plan. Weet je niet hoe je kan ontspannen vraag dit dan eens aan je ouders of een andere goede bekende Ja presteren een woord dat veel kan inhouden, relativeren is ook zo'n mooi woord Indruk maken op andere hoeft vandaag niet, doe gewoon je ding en dan komt het allemaal gewoon goed. Probeer wat meer rust te nemen dan normaal, je hebt het nodig.