Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Leeuw 22 november

Algemeen

Yin en Yang time, zorg gewoon dat je deze periode in evenwicht blijft en keep the target sharp. Positief zijn is een belangrijke eerste stap naar plezier en succes, gebruik jouw positiviteit want dat heb je genoeg. Je hebt een zeer positieve uitstraling en als je dat mixt met andere gelijkgestemden dan kan dit alleen maar plezier opleveren. Eentje vandaag om over na te denken: water hoopt zich op en wint daardoor aan kracht, stijgt en stroomt tenslotte over de hindernis heen.

Werk

Overwin de hindernissen, die je ontwikkeling in de weg staan. Durf grotere risico´s te nemen, het zal alleen maar in je voordeel zijn. In het geluksspel kan rond de middaguren op goede winst gerekend worden. Alles heeft voors en tegens, overweeg beide kanten goed voordat je een beslissing neemt.

Liefde

Een zonnetje voor jou, een geheim gekoesterde wens gaat in vervulling. Je voorstellen vallen in goede aarde en zullen zeker op de juiste wijze behandeld worden. Je vrienden willen je graag helpen, laat dit gebeuren. Problemen verdampen voordat het echt problemen worden dus hou je daaraan vast.

Gezondheid

Je gezondheid is momenteel weliswaar redelijk goed, maar toch niet ijzersterk. Je innerlijke balans, is de beste garantie voor geestelijke en lichamelijke gezondheid. Wees optimistisch en probeer alles van de positieve kant te zien. Je vindt het leuk om met eten en menu's bezig te zijn, verras je ouders eens en als je het niet weet vraag dan advies bij een paar voedsel-goeroes Ja soms zijn er wat zorgen en die moeten opgelost worden, doe dit niet alleen er zijn genoeg lieve mensen om je heen dit je daar graag bij helpen.