Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Kreeft 22 november

Algemeen

Positief zijn is een belangrijke eerste stap naar plezier en succes, gebruik jouw positiviteit want dat heb je genoeg. Wees scherp en richt je energie alleen op dingen en zaken die het waard zijn, zoniet dan zul je een mooie en unieke kans mislopen. Neem regelmatig de tijd om iets te doen met de mensen die belangrijk voor je zijn. Onderneem de komende periode meer met je direct vriend(in) en spreek de dingen door die jullie willen gaan doen zodat er geen verwarring komt.

Werk

In het geluksspel kan rond de middaguren op goede winst gerekend worden. Blijf trouw aan je principes, als men je om de vinger probeert te winden. Het geluk lacht je haast ononderbroken toe. Persoonlijke initiatieven leiden tot goede prestaties.

Liefde

Neem initiatief, luister naar je hart en laat je zien want alleen dan krijg je de dingen voor elkaar die je graag wilt. Maar Keulen is ook niet in 1 dag gebouwd dus neem je tijd voor bepaalde zaken. Problemen verdampen voordat het echt problemen worden dus hou je daaraan vast. Op dit moment heb je even genoeg van het standaard leven zoals jij het nu leidt.

Gezondheid

Misschien heb je momenteel minder dan anders zin om principieel te zijn en lap je daarom je goede voornemens aan je laars. Vertrouw op jezelf en op je optimisme. Het is momenteel niet nodig om je zorgen over je gezondheid te maken. Heerlijk gewoon even een dagje ontspannen, doe dit en voel je niet schuldig en geniet.