Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Boogschutter 22 november

Algemeen

Neem de tijd om na te denken over een beslissing. Het maakt niet uit wat je van plan bent maar doe het zonder enige twijfel Als anderen afhankelijk van jou zijn dan kan je niet versloffen, wees scherp en doe je ding want dat is je op het lijf geschreven. Master in stapjes, je hebt jouw aanpak tot een kunst verheven, kleine stapjes geven je het succes waarmee je andere kunt beïnvloeden. Best leuk toch, zo’n roze bril, je ziet de dingen op een iets andere wijze dan de andere mensen, geniet ervan.

Werk

Let een beetje op wat je doet, je werklust kan ten koste gaan van meer waardevolle dingen. Je werkijver laat niets te wensen over. Als het eerste enthousiasme verdwenen is, zal je alleen verder moeten. Deze periode is uiterst gunstig voor intensief denkwerk.

Liefde

Er kunnen problemen optreden met mensen die je van vroeger kent. Men vraagt naar je mening en die is net zo belangrijk als die van een ander, ventileer deze dan ook. Er zou wel eens een leuk reisje gemaakt kunnen worden. Stop nu eens met dat vervelen, het geeft je geen goed gevoel dus stop ermee en zoek iets leuks uit om de verveling tot het verleden te laten behoren.

Gezondheid

Gewoon even chillen is op dit moment het beste, maak je even niet te druk het komt allemaal wel goed. Ga eens lekker helemaal alleen naar het strand, bos of park en doe eens helemaal niets. Denk niet dat je alles alleen kan en moet doen. Als je hogerop wilt met sport, dan kun je gaan klimmen of leren vliegen.