Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Weegschaal 26 oktober

Algemeen

Wat onenigheid weet jij met goede aanwijzingen en structuur op te lossen. Je zal wat minder leuke beslissingen moeten nemen maar je weet wat ze zeggen, na regen komt zonneschijn. De kans is vandaag groot dat je beloond zult worden voor de inspanningen van de afgelopen periode. Alles heeft een betekenis en ook voor jou, het is vandaag beter om je te laten leiden door je gevoel in plaats van je verstand.

Werk

Je presteert bijzonder goed op creatief gebied en je probeert op je omgeving je eigen ervaringen en wereldbeeld over te brengen. Zonder je af en toe wat af, dingen in je eentje oplossen gaat je prima af Het is tijd om te knallen, als je je inspant, zul je echt iets bereiken. Als je met anderen praat, zul je zien dat je zeer goede adviezen krijgt. Jouw ondernemingslust geeft al je projecten vleugels.

Liefde

Leer van het traject en de momenten en zorg dat je goed in kaart krijgt waar voor jou de grenzen liggen. Alles verloopt beter voor je wanneer je op bepaalde momenten je rust neemt. Vandaag is het D-day voor jou, een schitterende dag waar iedereen jou alleen maar kan feliciteren. Ja, wat moeten we hiermee, de dagelijkse taken putten je redelijk uit en echt puf heb je niet meer.

Gezondheid

Het beste medicijn tegen lusteloosheid is passen op je gezondheid en geduld met jezelf hebben. Let in de ochtend met name op de vitamines die je nodig hebt. Je lichamelijke weerstand is vandaag wat afgenomen maar niet getreurd daar weet jij wel iets op. Pas op dat je niet te veel doet, je gezondheid laat wat te wensen over.