Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Waterman 26 oktober

Algemeen

Waardering komt vandaag uit een andere hoek dan normaal, wat dichterbij huis. Het wordt tijd dat je een uitgebreid plan stap voor stap uit gaat werken en er ook naar te handelen, een beetje structuur kan geen kwaad. Als je een beslissing moet nemen ga dan gewoon op je gevoel af en kies de weg van de minste weerstand. Het is tijd om je eens van je creatieve kant te laten zien, dat vind je diep van binnen erg leuk.

Werk

Tussen 14.00 uur en 16.00 uur doen zich bijzonder goede kansen voor. Maak je niet druk als sommige andere dingen ten koste gaan van je werk of studie. Ook al valt het je zwaar: je moet leren NEE te zeggen. Let erop dat je dagindeling goed gepland is en zorg voor voldoende ontspanning.

Liefde

Het wordt tijd voor een nieuw begin, blijf niet te veel vasthangen in het verleden en waag die stap. Je vriendenkring is begaan met je maar niet altijd treffen hun waarschuwingen doel, hebben jullie het wel over hetzelfde. Doe je best en wees niet te voorzichtig want jij zult een eerste stap in een relatie moeten nemen. Geestelijke harmonie klopt bij jou aan, hmm best lekker.

Gezondheid

Heerlijk gewoon even een dagje ontspannen, doe dit en voel je niet schuldig en geniet. Je gepieker zorgt overschaduwt even de wat leukere dingen van het leven, niet laten gebeuren, geniet. De dingen die gedaan moeten worden pak je vandaag energiek aan. Het volgen van een natuurlijk levensritme kan ook bij jou tot succes leiden.