Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Vissen 26 oktober

Algemeen

Toon niet altijd je volledige kracht, soms kan het verstandiger zijn om wat terughoudender te zijn om zodoende tot betere gezamenlijke oplossingen te komen. Vandaag is het Caution Day voor jou, stel misschien wat belangrijkere beslissingen voorlopig even uit. Je bent je ervan bewust dat je je onnodig zorgen maakt, doe dit niet, het maakt toch niets uit. Het maakt niet uit wat je van plan bent maar doe het zonder enige twijfel. Als anderen afhankelijk van jou zijn dan kan je niet versloffen, wees scherp en doe je ding want dat is je op het lijf geschreven.

Werk

Je zegt alles wat er in je opkomt, niet om een ruzie uit te lokken, maar omdat je de behoefte hebt eerlijk te zijn. Bij geestelijk werk presteer je nu veel en toon je veel uithoudingsvermogen. Leen deze periode even geen geld uit en doe niet mee aan weddenschappen voor geld. Je bent de laatste tijd iets te slordig met je geld omgegaan.

Liefde

Laat de dingen komen zoals ze komen en pak daar de pareltjes uit, je zult zien dat dit een stuk eenvoudiger is. Je bent er goed in om ongecompliceerd met anderen om te gaan. Je bent wat achterdochtig door een aanbod van iemand van het andere geslacht. Ja de meeste mensen zijn nogal positief over jou.

Gezondheid

Misschien is het tijd om wat zaken eens te veranderen of om stoorzenders uit je omgeving op te ruimen. Pas op de plaats vandaag, de afgelopen periode heeft je veel energie gekost, zorg dat het weer aangevuld wordt. Je denkt niet dat het noodzakelijk is, tegen andere mensen te vechten, omdat je weet dat je in deze stemming alles aankunt. Pas op voor een groeiende innerlijke onrust.