Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Tweelingen 26 oktober

Algemeen

Samen is beter dan alleen en alleen dit geeft jou datgeen je nodig hebt. Jouw energie-level is wat lastig op peil te houden, verdeel je krachten goed deze periode en zorg voor een juiste balans tussen ontspanning en concentratie. Doe eens iets anders dan normaal en probeer iets te creëren, alleen of samen met een dierbaar persoon. Wees niet te snel tevreden, want verslap je dan zouden de problemen wel weer eens opnieuw op kunnen steken, wees dit voor.

Werk

Deze periode is uiterst gunstig voor intensief denkwerk. Er kan veel op je afkomen, wat op diplomatiek gebied je aanzien vergroot. Het ziet er vandaag gunstig uit bij het maken van bepaalde afspraken. Let wat op met mensen die jou voor hun karretje proberen te spannen, dat voelt uiteindelijk gewoon niet goed.

Liefde

Af en toe een pas op de plaats, het zogenaamde geduld wordt vanzelf beloond. Een voor jou dierbaar persoon wacht op toenadering, begrip en liefde van je. Je bent goed gehumeurd en dat weet je op de juiste manier over te brengen op je omgeving, chapeau. Zoek het avontuur op want daar heb je zin in.

Gezondheid

Overdrijf je activiteiten niet, maar houd reserves voor minder goede tijden. Probeer sterk gezoete dranken en zeker alcohol vandaag even te vermijden. Je perfectionisme zal op de lange duur slecht zijn voor je gezondheid. Ga eens wat vaker naar buiten om nieuwe energie op te doen.