Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Stier 26 oktober

Algemeen

Niet alleen, maar alleen met anderen zul jij je diepste behoeftes kunnen bevredigen. Mogelijkheden genoeg om nu een belangrijke relatie verder uit te diepen en mooie plannen te maken, wat doe jij. Je hardheid is niet hetgeen waar je op af wordt gerekend, het zijn je vaardigheden en die zijn goed. Ja, wat is dit voor een dag, je lijkt Apollo wel en wil alle lasten op je schouders nemen.

Werk

Het is een goed moment voor toetsen en examens, in het bijzonder voor mentale topprestaties, moeilijke beslissingen. Persoonlijke ontwikkeling is nu heel belangrijk voor je verdere toekomst, doe dit eventueel samen met een vriend of familielid, succes. Innerlijke rust kun je bereiken, door je wil te volgen en zelfs door vaker van je af te bijten. Denk eens goed na over de vriendengroepen die jouw standpunten vertegenwoordigen.

Liefde

Jij stond zeker vooraan toen geluk in de liefde uitgedeeld werd maar vergeet niet de mensen met wie je tot voor kort een nauwe band had. Het geluk staat je vandaag op te wachten, doe er iets mee. Spreek je liefde uit laat iemand merken dat je hem/haar sympathiek vindt. Breng wat meer tijd met je dierbaren door want je hebt ze best wel even wat verwaarloosd de laatste tijd.

Gezondheid

Je wilt jezelf verder ontwikkelen, je smacht naar kennis en ervaring, maak je geen zorgen, dat komt goed. Neem je rust wanneer het kan. De laatste dagen waren nogal zenuwslopend en dat was niet echt goed voor je gezondheid. Let er vandaag op af en toe pauzes te nemen, dat zal je gezondheid ten goede komen! Overschat vandaag je lichamelijke conditie niet.