Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Steenbok 26 oktober

Algemeen

Denk goed na over wat er precies moet gebeuren en begin er dan direct aan, stel vandaag geen zaken uit. Je doet de dingen goed die je doet maar blijf je vooral op deze dingen concentreren. Tijd is een mooi gegeven voor je, het zal je duidelijkheid geven over hoe jouw omgeving op jou reageert. Je hebt een aantal geniale ingevingen, koester deze en laat je er niet vanaf brengen.

Werk

Laat je bij het bepalen van je weg alleen door je eigen inzichten leiden. Op het gebied van studie of zakelijk, zijn goede resultaten te behalen. Een reis zal lonend zijn. Er bestaat de mogelijkheid, dat je goedgelovigheid misbruikt wordt.

Liefde

Ondanks dat iemand in jouw directe omgeving niet altijd even leuk tegen je hebt gedaan hoopt hij/zij op een paar troostende woorden van je. De sterren staan erg gunstig voor je op het gebied van de liefde. Je hebt nu even tijd voor een welverdiende pauze en geniet er ook van. Een relatie heeft tijd en energie nodig, zit er een kink in de kabel maak dit dan niet groter dan het is en bespreek het.

Gezondheid

Probeer je mindere puntjes te accepteren en gun jezelf wat vaker een uurtje rust waarin je wat energie kunt opdoen. Grijp niet te snel naar wondermiddeltjes zoals energiedrankjes om je energievoorraad aan te vullen. Houd je goede voornemens voor jezelf, dan kunnen ze zich rustig ontwikkelen en een diepere werking hebben. Even scherp blijven op je gezondheid, je bent niet slecht bezig maar probeer wat meer in evenwicht te komen.