Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Schorpioen 26 oktober

Algemeen

Ja, als je gewoon alles rustig aan doet dan is de kans op fouten kleiner. Je kan wel eens wat arrogant overkomen, hou dit in de gaten want dit wordt niet altijd echt gewaardeerd. Geen tijd voor twijfels op dit moment, je doel is duidelijk dus knallen en haal het doel. Je bent een druk baasje maar laat je ondanks dat niet teveel onder druk zetten, zorg voor de balans.

Werk

In de privésfeer heb je met name in de middaguren succes. Overweeg eens in hoeverre het de betrokkenen echt duidelijk is, wat er allemaal gedaan moet worden. Wacht rustig af, een gunstigere uitgangspositie zal zich al snel voor je voordoen. Alles heeft voors en tegens, overweeg beide kanten goed voordat je een beslissing neemt.

Liefde

Het is goed dat je er volledig voor gaat en misschien geef je wel teveel maar dat weet je alleen als je het probeert. Zijn er onenigheden met jouw anchor los het dan gewoon op. Als je nog niet helemaal je gevoelens op orde hebt voor een bepaald persoon neem dan gewoon even de tijd of het nu positief of negatief is. Vandaag is het D-day voor jou, een schitterende dag waar iedereen jou alleen maar kan feliciteren.

Gezondheid

Wat heb je gedaan want je krijgt enorm veel complimenten over je uiterlijk. Zorg ervoor dat je lichaam weer kan aansterken. Lichamelijke inspanning zorgt voor geestelijke ontspanning. Denk niet dat je alles alleen kan en moet doen.