Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Ram 26 oktober

Algemeen

Master in stapjes, je hebt jouw aanpak tot een kunst verheven, kleine stapjes geven je het succes waarmee je anderen kunt beïnvloeden. Neem regelmatig de tijd om iets te doen met de mensen die belangrijk voor je zijn. Je hebt een ietwat onrustig gevoel in je lichaam, let op dat dit niet tot onvoorzichtigheid gaat leiden. Het lijkt of er niets meer fout kan gaan voor je, maar houd in je achterhoofd dat dit slechts een periode is dus pak je kansen.

Werk

We noemen dit wel eens een off-day. Ook al kun je nu niet erg veel enthousiasme opbrengen voor je alledaagse beslommeringen, het zal niet veel problemen opleveren. Probeer alles wat men je aanbiedt en kies rustig datgene uit, wat je het liefst wilt. De wissels zijn geplaatst, je moet alleen nog geduld hebben.

Liefde

Zet een streep door alle ellende uit het verleden, je leeft nu en niet toen. Je hebt nu even tijd voor een welverdiende pauze en geniet er ook van. Een oude bekende confronteert jou met zijn/haar rechten, die had je niet aan zien komen. Er komen mooie kansen voor je voorbij, sla je slag op het juiste moment.

Gezondheid

Je zou momenteel meer op je gezondheid moeten letten. Blijf geconcentreerd deze periode, hou je lichaam en algemene gezondheid goed in de gaten en dan zul je een heerlijke periode tegemoetgaan. Hoppa, jij bent lekker tevreden en dat zorgt voor een berg aan energie. Je vriend(in) zal de extra aandacht zeer waarderen. Je gezondheid is geen probleem voor je, vandaag.