Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Maagd 26 oktober

Algemeen

Laat je niet leiden door het onrustige gevoel in je lichaam want dit kan wel eens fataal zijn voor je gezondheid. De avonduren staan centraal deze periode voor jouw privéleven, gebruik deze zodat mensen waar jij om geeft zich niet verwaarloosd gaan voelen. Even tot 3 tellen kan soms wel eens de sleutel tot succes zijn, wees niet te assertief maar haal eens wat vaker adem. Je hebt een ietwat onrustig gevoel in je lichaam, let op dat dit niet tot onvoorzichtigheid gaat leiden.

Werk

Elk detail moet tot in de puntjes doordacht worden. Vandaag is een dag van innerlijke rust en tevredenheid, niet van onzekerheid, waarvan je anders misschien veel last hebt. Je doorzettingsvermogen komt voort uit bekwaamheid en kennis en je zult overtuigen door verantwoordelijkheidsgevoel en plichtsbesef. Steek je energie vooral in mensen en dingen die het waard zijn, dat zal je veel voldoening geven.

Liefde

Probeer wat meer sympathie te tonen en vertrouw gewoon eens wat mensen. Je zou je eens wat kunnen gaan richten op belangrijkere zaken want de sterren zijn je goed gezind. Verwen jezelf en je vrienden eens, gewoon even eruit. Trek er eens op uit met je vrienden en laat je creativiteit eens zien, daar zitten namelijk een hoop talenten van je.

Gezondheid

Vat de kleine dingen niet te zwaar op, relativeer en haal eens je schouders op. Het is het juiste moment om je prestatievermogen de ruimte te geven. Je bent er zeker van dat je elk probleem wel alleen aankunt, wat natuurlijk een positieve uitwerking op je gezondheid heeft. Ook al ligt het niet in je aard, plan je dagindeling van de komende tijd eens wat nauwkeuriger.