Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Leeuw 26 oktober

Algemeen

Als jij je tijd wat beter in kunt plannen dan zal je zien dat je meer in evenwicht kan komen en zullen de plannen die je hebt ook eenvoudiger te realiseren zijn. Draag zoveel argumenten aan als mogelijk en gebruik je van nature overredingskrachtwant gelijk zal je krijgen. Je hebt niet zoveel waardering en erkenning nodig, hou dit vol want het gaat je prima af. Wat je nu in jezelf investeert zal je later dubbel en dwars terugkrijgen.

Werk

Je hebt over het algemeen het gevoel, dat met weinig moeite alles loopt, zoals het zou moeten lopen. Bij discussies beschik je dankzij je zelfvertrouwen over een sterke uitgangspositie. Ook al valt het je in eerste instantie niet op, op de lange termijn zul je de vruchten plukken van je houding. Blijf bescheiden, hoe belangrijk je ook bent: gedraag je terughoudend en blijf ontvankelijk voor impulsen van je omgeving.

Liefde

Een ouder persoon heeft het beste met je voor maar dit kan wel je ontwikkeling afremmen, wees kritisch. Laat je niet door deze periode uit het veld slaan, wees vindingrijk, creatief en vorm de negatieve dingen om naar iets positiefs en gebruik het in je voordeel. Familie is voor iedereen belangrijk, probeer met jouw enthousiasme en overredingskracht de banden gebonden te houden, harmonie is belangrijk Je mag best wat positiever zijn. Een kort heftig en onvergetelijk uitje staat voor de deur.

Gezondheid

Vertrouw op jezelf en op je optimisme. Je zult misschien soms het gevoel hebben, dat al je moeite voor niets is, en dat kan je tijdelijk moedeloos of moe maken. Doe wat samen met anderen, het zal je rust geven. Vat de kleine dingen niet te zwaar op, relativeer en haal eens je schouders op.