Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Kreeft 26 oktober

Algemeen

Geef mensen in je omgeving de ruimte en je zult zien dat zij zich ontplooien. Misschien moet je nog even wachten met het doorhakken van de knoop betreffende een bepaalde situatie. De dagen kunnen niet lang genoeg duren, je bruist van de energie en wilt alles eruit halen. Vergeven is misschien het mooiste wat je kunt doen, ook jij kan iemand iets vergeven waar hij/zij enorm veel spijt van heeft maar dit nooit zo hardop heeft durven vertellen.

Werk

Plannen zijn het makkelijkst te realiseren in de middag en avond, maar niet in de ochtenduren. Nieuwe ideeën worden opgepakt en verwezenlijkt. Je zou moeten overwegen welke waarde jouw doelen werkelijk voor jou hebben. Je hebt nu bescherming nodig tegen de eisen van de buitenwereld en je zult die het snelst vinden in de vorm van een aangename en ontspannen tijd thuis.

Liefde

Op korte termijn zal je iemand ontmoeten die je leven enorm zal verrijken. Je straalt en dat blijft niet onopgemerkt voor je omgeving. Heb wat meer vertrouwen in je partner. Een oude bekende confronteert jou met zijn/haar rechten, die had je niet aan zien komen.

Gezondheid

Je vriend(in) zal de extra aandacht zeer waarderen. Hang on en geef niet te snel op, het komt toch allemaal goed en dat weet je. Misschien heb je momenteel minder dan anders zin om principieel te zijn en lap je daarom je goede voornemens aan je laars. Zorg voor veel beweging, het liefst in de frisse lucht.