Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Boogschutter 26 oktober

Algemeen

Op dit moment moet je even iets minder hoge eisen stellen aan jezelf en zeker aan je omgeving. Je geluk ligt voor het oprapen vandaag maar je zal er wel iets voor moeten doen. Even tot 3 tellen kan soms wel eens de sleutel tot succes zijn, wees niet te assertief maar haal eens wat vaker adem. Dit is een moment dat je je niet af moet laten leiden, vertrouw op je gevoel en niet op datgene war anderen zeggen.

Werk

Overwin de hindernissen, die je ontwikkeling in de weg staan. Menige wens zal nu voor jou in vervulling gaan, alles loopt op rolletjes. Wees voorzichtig met waar je je geld aan uitgeeft. Nieuwe contacten blijken later voordelig.

Liefde

Laat je niet door deze periode uit het veld slaan, wees vindingrijk, creatief en vorm de negatieve dingen om naar iets positiefs en gebruik het in je voordeel. Laat de dingen komen zoals ze komen en pak daar de pareltjes uit, je zult zien dat dit een stuk eenvoudiger is. Houd het positieve wat je hebt vast en zult zien dat dit je kracht en opluchting zult geven. Je moet een beslissing over iets nemen waarvan je mogelijkerwijs het totale belang nog niet kunt overzien. Houd de beslissing nog even voor jezelf die je moet nemen.

Gezondheid

Probeer je afweersysteem niet dwars te zitten met jezelf zorgen maken of slechte eetgewoonten. Je moet vechten tegen de innerlijke onrust die je van je slaap en je goede humeur berooft en naar je innerlijke stem luisteren. Je leven komt in een stroomversnelling terecht. Meer beweging, bewuster eten en meer rust vormen een goede basis voor je gezondheid.