Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Waterman 21 oktober

Algemeen

Je vrienden zijn een belangrijk onderdeel in jouw succes, spaar je vrienden. Jouw enorme innerlijke kracht maakt indruk op je omgeving, maak daar gebruik van. Niet iedereen kan succesvol zijn maar jij wel, heel goed. Dit betekent wel dat je voor een aantal mensen een voorbeeld bent, gedraag je er ook naar. Dominantie is niet altijd even fijn, houd deze periode in de gaten dat je niet te dominant bent richting de mensen in je directe omgeving of relatie.

Werk

Je kunt nu goed met geld omgaan. Plannen zijn het makkelijkst te realiseren in de middag en avond, maar niet in de ochtenduren. Laat je niets op de mouw spelden en laat je niet in met een twijfelachtige zaak. Neem de tijd voordat je een bepaalde beslissing neemt op financieel gebied.

Liefde

Blijf op je hoede in je relatie/liefde en laat je niet verrassen. Je zit iets te goed in je vel om je uit het veld te laten slaan door een kleine teleurstelling. Neem eens de tijd om wat lopende issues met je vrienden/familie op te pakken en ook op te lossen. Je vrienden komen snel genoeg te weten wat ze precies aan je hebben.

Gezondheid

Door meer aan sport te doen, kun je je weerstand versterken en een goede stemming kweken. Probeer vandaag eens gewoon water te drinken met hierbij een aantal noten. Dingen die extra inspanning van je eisen moet je misschien even op een iets lager pitje zetten. Pijn in de nek en ook in de schouders komen vaak door inspanningen of verkrampingen.