Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Vissen 21 oktober

Algemeen

Zet je gevoelens vooraan en laat die beslissen. Laat verplichtingen saaie verplichtingen zijn. Alle actie is nu even een reactie, houd dit in de tang en zorg dat het geen eigen leven krijgt. Je maakt een mooie periode mee de komende dagen, laat je verrassen. De enorme energie die je hebt, vertroebelt wel enigszins jouw concentratie, probeer wat in balans te komen.

Werk

Je moet je best doen om dingen realistisch in te schatten als je geen fouten wilt maken. Privé zul je rond de middaguren een ontmoeting hebben die een diepe indruk op je maakt. Iedereen heeft wel eens wat financiële uitdagingen. Sta er niet teveel bij stil, het is niet het einde van de wereld. In elke groep kun je je mening geven en je doelen realiseren. Je zult je erover verbazen hoezeer men je consequente inzet zal belonen en waardering uit zal spreken.

Liefde

Je bent in een soort Zen-periode beland, je bent in evenwicht en brengt mooie rustige periodes thuis of in je vriendenkring door. Blijf niet nadenken over de verschillende uitnodigingen die je krijgt, want voor je het weet zit je in de sleur van het alledaagse leven. Probeer eens iets meer extravert te zijn, je laat weinig mensen toe waardoor je niet echt te lezen bent. Dit is een dag voor jou alsof je deze zelf hebt geschreven, genieten.

Gezondheid

Je geringe weerstand zorgt voor een verhoogde vatbaarheid voor infecties. Je zelfbewustzijn is bijzonder groot. Je grote doorzettingsvermogen kan ertoe leiden dat er misschien wat onenigheid kan ontstaan met anderen. Probeer liever niet om jezelf met cafeïne op te peppen.